Το βραβείο του καλύτερου Παρόχου πληροφορίας για το 2015 απένειμε στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (FISD) της Ένωσης των φορέων της Βιομηχανίας πληροφορίας και Λογισμικών (SIIA – Software & Information Industry Association).

Το βραβείο, το οποίο απονεμήθηκε στη Γενική Συνέλευση της FISD που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 2 Δεκεμβρίου 2015, δημιουργήθηκε από την ομάδα εργασίας Επικοινωνίας της FISD με σκοπό να αναγνωρίζεται το Χρηματιστήριο ή ο Πάροχος πληροφορίας που ακολουθεί κατά τον πιστότερο τρόπο τις συστάσεις Καλών Πρακτικών της Ομάδας Εργασίας.

Οι συστάσεις αυτές αποτελούν κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την ενημέρωση και την επικοινωνία που έχουν τα Χρηματιστήρια και οι Πάροχοι πληροφορίας με τους πελάτες τους σχετικά με θέματα ενδιαφέροντός τους όπως αναβαθμίσεις του συστήματος, διοικητικές αλλαγές, αλλαγές πολιτικών, εισαγωγή νέων προϊόντων και απρογραμμάτιστες διακοπές.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για το Χρηματιστήριο Αθηνών να αναγνωρίζεται ως το καλύτερο στον τομέα αυτό, μεταξύ όλων των παγκόσμιας κλάσης Χρηματιστηρίων και Παρόχων πληροφορίας», δήλωσε ο Παύλος Βράτιτς, προϊστάμενος υπηρεσιών Data Feed του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εν λόγω αναγνώριση από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κλάδου και τα μέλη της FISD. Αυτό το βραβείο είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για  την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών», πρόσθεσε.

Facebook Comments