Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ κατακύρωσε τη συμφωνία με την Intralot για υπηρεσίες τεχνολογικού παρόχου. Η σύμβαση προβλέπει την εγκατάσταση και συντήρηση του νέου πληροφοριακού συστήματος του Οργανισμού για 3 + 2 έτη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ΟΠΑΠ θα καλέσει την Ιντραλότ να προσκομίσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης εντός των επόμενων εβδομάδων.

Είχε προηγηθεί αιχμηρή εξώδικη διαμαρτυρία της Ιντραλότ, με την οποία καλούσε την ΟΠΑΠ να σταματήσει τις «παρελκυστικές τακτικές» και να καλέσει την  Intralot να υπογράψει τη σύμβαση για τον τεχνολογικό πάροχο του Οργανισμού, για τον οποίο έχει πλειοδοτήσει η Ιντραλότ.

Στο εξώδικο αναφέρεται ότι, εάν και από τις 6 Απριλίου η γενική συνέλευση των μετόχων ενέκρινε τη συμφωνία με την  Intralot , ακόμα δεν έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις.

Στο εξώδικο, η Ιντραλότ κατηγορεί τον Οργανισμό ότι υπονομεύει την όποια διαδικασία συνδιαλλαγής αφού «οι ενέργειες της διοίκησης της ΟΠΑΠ προδήλως υποδηλώνουν την πρόθεση να μην υπογραφούν οι συμβάσεις για τον τεχνολογικό πάροχο του οργανισμού για 3 + 2 έτη».

Με την εξώδικη δήλωση, η  Intralot  αφήνει και αιχμές κατά του επενδυτικού σχήματος ΕΜΜΑ DELTA, που πλειοδότησε στον διαγωνισμό για την απόκτηση του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ, καθώς αναφέρονται τα εξής χαρακτηριστικά:

«Η μεταστροφή της στάσης σας είναι προφανές ότι σχετίζεται με την επιλογή της EMMA DELTA ως πλειοδότριας για την αγορά του 33% της ΟΠΑΠ Α.Ε.».

Facebook Comments