Αισιόδοξος πως η Ελλάδα θα βγει από την κρίση εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση της βίας, που οργάνωσε η ΟΝΝΕΔ με τη συμμετοχή κεντροδεξιών νεολαιών από όλη την Ευρώπη, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

«Να είστε σίγουροι ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει, θα βγει κερδισμένη από τη μάχη» τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας πως καμία χώρα δεν είναι καταδικασμένη αν δεν υποκύψει στη μοίρα της.

Ο κ. Σαμαράς παραδέχτηκε πως η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες, τόνισε όμως πως η κυβέρνηση και η κοινωνία έχει αποφασίσει να μην υποκύψουν σε όσους μας ήθελαν τελειωμένους.

Όσον αφορά τα φαινόμενα βίας ο κ. Σαμαράς ζήτησε την καταδίκη τους, επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση «αν της δώσουμε χώρο θα διαλύσει την κοινωνία».

«Δεν φοβούμαστε να αντιπαρατεθούμε σε όσους προτάσσουν τη βία γιατί αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας οι ακραίοι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης» τόνισε ο κ. Σαμαράς εκφράζοντας την άποψη πως η «αριστερά συναντά την αναρχία, με τον λαϊκισμό να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο και η άκρα δεξιά δηλητηριάζει τον κόσμο και τα δύο άκρα τροφοδοτούν το ένα το άλλο και δηλητηριάζουν την κοινωνία» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Facebook Comments