…Πληροφορούμαστε ότι τραπεζικοί υπάλληλοι της FBB θα δουλεύουν στην Εθνική με χίλια ευρώ. Και αυτό ισχύει και για τα στελέχη. Μέχρι νεωτέρας. Και το νεωτέρας ισχύει για έξι μήνες.

Επιπρόσθετα, σήμερα είναι η τελευταία μέρα αυτόνομης λειτουργίας της FBB και πως από την Τρίτη όλοι οι λογαριασμοί περνούν υπό τη διαχείριση της Εθνικής. Η πληροφορία αυτή, η οποία προς το παρόν ελέγχεται, έχει φέρει αναστάτωση στους τραπεζοϋπαλλήλους, αφού υπάρχει φόβος, κάτι τέτοιο να ισχύσει για το Τ.Τ., το οποίο δεν αποκλείεται να περάσει στην ΕΤΕ, προκειμένου να βρεθεί και πάλι στην πρώτη θέση του τραπεζικού συστήματος, αλλά και στις υπόλοιπες τράπεζες…

…Κατά τα άλλα, η πορεία της αγοράς είναι απογοητευτική, αφού πλέον ο δείκτης και τα χαρτιά κινούνται σε υπερπουλημένα επίπεδα.

…Ο Γενικός Δείκτης παραμένει υψηλότερα των μεσοπρόθεσμων στηρίξεων αναφέρει η Εμπορική Τράπεζα σε τεχνική ανάλυση. Αναλυτικότερα ζητούμενο είναι η επιβεβαίωση της αντοχής των στηρίξεων στις 844μ (πρόσφατο χαμηλό) και 822μ (χαμηλότερο κλείσιμο έτους), ώστε να μην «αμφισβητηθεί» η μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση.

…Στην αρχή της τρέχουσας εβδομάδας ο ΓΔ διατήρησε τον προηγούμενο ανοδικό βηματισμό (με αφετηρία το χαμηλό των 844μ στις 13/06), αλλά δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις 925μ που είχαμε θέσει ως κομβικό σημείο για την διάσπαση/ακύρωση της καθοδικής γραμμής τάσης των προηγούμενων εβδομάδων.

…Η υψηλότερη τιμή κλεισίματος σημειώθηκε στις 918μ (18/06). Στη συνέχεια υποχώρησε προς τα πρόσφατα χαμηλά (844μ) αλλά χωρίς να σημειωθεί αύξηση της προσφοράς τίτλων.

…Για να αντιστραφεί όμως το σήμα σε ανοδικό πρέπει να ξεπερασθεί αρχικά η αντίσταση των 908μ (τιμή που θα αναθεωρείται καθοδικά καθημερινά λόγω της αρνητικής κλίσης της γραμμής τάσης) και στη συνέχεια των 935μ, με παράλληλη αύξηση του όγκου των συναλλαγών.

 

ΧΣ

Facebook Comments