Το «μαύρο» στην ΕΡΤ και οι σχετικές αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του κ. Σαμαρά, ήρθαν να προστεθούν σε μια σειρά αποτυχιών της τρικομματικής κυβέρνησης που έχουν οδηγήσει σε τρομακτική αύξηση της ανεργίας, ραγδαία έξαρση της φτώχιας, δραματική μείωση των εισοδημάτων, παταγώδη αποτυχία των δημόσιων εσόδων, με τα ελλείμματα του ΕΟΠΥΥ και των ασφαλιστικών Ταμείων να διογκώνονται και τη φοροδιαφυγή να οργιάζει.

Παράλληλα, η επικοινωνιακή στρατηγική για δήθεν μεταρρυθμίσεις και ανάκαμψη μένει χωρίς αντίκρισμα σε μια οικονομία βυθισμένη για έκτη συνεχή χρονιά σε ύφεση.

Το «νέο» κυβερνητικό σχήμα, χωρίς την ταπεινωμένη ΔΗΜ.ΑΡ, που αίφνης διαπίστωσε ότι η συμβίωση με την Δεξιά τής αφαίρεσε κάθε ηθικό έρμα αναγκαίο για την ύπαρξή της, δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά μια ομάδα συμβασιούχων του Μνημονίου με ολιγόμηνη θητεία.

Το μέγεθος των προβλημάτων και η αποτυχία της κυβέρνησης υπόσχονται ένα ιδιαίτερο θερμό φθινόπωρο, με νέα, ακόμη πιο επώδυνα μέτρα.

Από την πλευρά μας,  θα εντείνουμε την αριστερή μας αντιπολίτευση, μέσα και έξω από την Βουλή, βελτιώνοντας την προετοιμασία μας, έτσι ώστε να είμαστε ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης στις εκλογές που δεν θα αργήσουν.

Facebook Comments