…Όλος ο τζίρος σήμερα σε μερικά χαρτιά του 25άρη και στο warrant της Εθνικής…

…Μαθαίνω για ταραντατζούμ αύριο στο beginning bell της Εθνικής από τη διοίκηση του Χ.Α. Αναμένουμε την ίδια εκδήλωση για Πειραιώς και για Αττικής, αν όλα πάνε καλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τελευταία δόθηκε παράταση μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να καλύψει τα αδιάθετα ή μέρος αυτών.

…Στα 2,22 υποχωρεί η τιμή των ΣΩΛΚ. Να πω μόνο ότι με το που πιάνει δουλειά ο εκσκαφέας στη Θράκη για να περάσει ο αγωγός ο τζίρος τους ανεβαίνει στα 500 εκατ. ευρώ. Εξέλιξη, που τουλάχιστον στο ταμπλό ανεβάζει και τη Βιοχάλκο.

…Υπάρχει και ολίγη πίεση λόγω μερισμάτων, αφού σήμερα έκοψε η Motor Oil, ο Καρέλιας και η Coca Cola. Η τελευταία υποχωρεί πάνω από 2,5%, στα 17,30 ευρώ.

…Το κλειδί για τη βραχυπρόθεσμη τάση είναι ο ΟΠΑΠ. Αν τιναχτεί στον αέρα η ιδιωτικοποίηση, το μήνυμα που παίρνουν οι ξένοι είναι κακό για την πορεία των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα. Να δούμε πως θα ανασυνταχτεί η κυβέρνηση μετά και το στραπάτσο της ΔΕΠΑ.

…Mε 27 εκατ. ευρώ τζίρο η αγορά δεν βρίσκει τον δρόμο της. Θα σέρνεται. Ο δείκτης βρίσκεται σε κρίσιμα τεχνικά επίπεδα και γίνονται χειρότερα, όσο οι Γερμανοί λένε ότι δεν πρόκειται να κουρευτεί περαιτέρω το χρέος. Το καλοκαίρι αναμένεται θερμό, αφού το χαρτζιλίκι που βγάλαμε Απρίλιο – Μάιο (μέχρι τις 20) μας βγαίνει τώρα ξινό…

 

ΧΣ
 

Facebook Comments