** Για την ανακοίνωση της Nutriart δεν υπάρχει δικαιολογία. Καθυστέρηση επικαλείται το management στη λήψη αποφάσεων και μέτρων, που την οδήγησαν στο γκρεμό! Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες ανακοινώσεις που εξοργίζουν τους εργαζόμενους και αποκαρδιώνουν τους μετόχους. Γιατί δεν πήραν μέτρα όταν έπρεπε; Γιατί δεν ρύθμισαν τα δάνειά τους, γιατί δεν μείωσαν το κόστος; Γιατί δεν εκσυγχρονίστηκαν και τέλος πάντων γιατί άλλες εταιρείες του κλάδου τα βγάζουν πέρα με μικρό έως καθόλου δανεισμό και ελεγχόμενες πωλήσεις. Πραγματικά, λυπούμαστε που μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα που εξακολουθούν να παίρνουν οφίτσια λίγες μέρες μετά τα λουκέτα, να φτάνουν σ’ αυτό το σημείο, λες και δεν έχουν managers ή τράπεζες – συμβούλους να τους κατευθύνουν.

** Για τα warrants της Εθνικής τι να πω; Με προσαρμοσμένη τιμή, η μετοχή της Εθνικής γράφει σήμερα ιστορικά χαμηλά. Αλλά, φίλτατοι, ο πάτος των τραπεζών είναι η αναγέννησή τους. Θα με θυμηθείτε…

** Θετικό το κλίμα στην αγορά ομολόγων καθώς καταγράφεται ριμπάουντ από το πρωί, με τη δεκαετία να διαμορφώνεται στο 57 και την απόδοση στο 10%.

** Stories σε εξέλιξη υπάρχουν. Αρκεί να μη χαλάσει ο ΟΠΑΠ…

 

ΧΣ

Facebook Comments