Έντεκα ταινίες μικρού μήκους, συνολικής διάρκειας 90, προβάλλονται στο Φεστιβάλ «Love in Athens Film Festival, την Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Ιουλίου, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Από αυτές, οι εννέα ταινίες διαγωνίζονται για το βραβείο καλύτερης ταινίας Novacinema, (χορηγός του φεστιβάλ) αλλά και το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας «Μιχάλης Κακογιάννης», που θεσπίζεται από το Ίδρυμα στη μνήμη του ιδρυτή του. Και τα δύο βραβεία είναι χρηματικά και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου.

Οι ταινίες που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα είναι: «Αρρυθμία» του Δημήτρη Συλβέστρο, «Διαίρεση» του Χρήστου Μασσαλά, «Night Drives» των Ρωμανού Αργυρόπουλου – Ιωάννου και Κωνσταντίνου Σταγκίκα, «Ο επισκέπτης» του Δημήτρη Διακουμόπουλου, «Τρένα» του Αλέξανδρου Σκούρα, «Στ΄ Αλήθεια» του Κωνσταντίνου Φραγκούλη, «Ήρθες όταν εγώ δεν σε περίμενα» του Κωνσταντίνου Καραμαγγιώλη, «Stamped» των Αθανασία Μιχοπούλου και Χρήστου Καράμπελα και «Ξυπνήσαμε» του Γιάννη Μπερερή. Εκτός συναγωνισμού είναι οι ταινίες: «Έρωτας στο Πάρκο» του Βαγγέλη Λαΐνα και «Alphabet» του Θεοδώρου Ποπέσκου.

Facebook Comments