Λάθος χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι χωρίζει το ΠΑΣΟΚ άβυσσος από τη Ν.Δ. και διερωτήθηκε τι χωρίζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις από το να συνεργαστούν «για να σώσουμε τη χώρα». «Άβυσσος δεν μας χωρίζει ούτε από τον κύριο Τσίπρα. Μόνο από τη Χρυσή Αυγή», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 
 
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου σχήματος, απάντησε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να μπει και το Ποτάμι και το κόμμα του κυρίου Λεβέντη και συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να πάμε σε ένα συνέδριο που θα μείνουν έξω αυτοί που θα πρέπει να είναι εκεί και να έλθει μόνο ο κ. Παπανδρέου». Σε ό,τι αφορά τον ίδιο είπε πως θα είναι πάντα παρών «για τη χώρα».
 
Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κάνει κυνική και ωμή άσκηση εξουσίας. «Προσπαθούμε να φτάσουμε τον Δεκέμβριο του 2018 εκεί που ήμασταν τον Δεκέμβριο του 2014», συμπλήρωσε.
 
Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι η κυβέρνηση υπόσχεται άδειες σε νέους υποψηφίους και παρατήρησε: «Όταν θα ανέβουν οι καινούργιοι στο δένδρο, τότε θα φανούν τα οπίσθιά τους και θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Οι παλιοί είναι γνωστοί και τους ξέρουμε» πρόσθεσε.
 
Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την άποψη ότι ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από τη Σένγκεν είναι ορατός και προειδοποίησε πως «αν συμβεί κάτι τέτοιο η χώρα θα μπεί στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρώπης».

Facebook Comments