Τη διαβεβαίωση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν την εδαφική ακεραιότητα και τη Δημοκρατία και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο κοινωνικό έργο γιατί αυτή είναι η μοίρα του Έθνους να προσφέρει, παρείχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση να διασφαλίσουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας αλλά και σε καιρό ειρήνης οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να προσφέρουν στο κοινωνικό έργο που το Έθνος έχει υποχρέωση και κατά παράδοση προσφέρει» επισήμανε.

 

Εξάλλου, διαβεβαίωσε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας όχι απλώς είναι έτοιμες αλλά και διασφαλίζουν πέραν της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας και τη Δημοκρατία. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό έργο θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον ανθρώπινο πόνο. Αυτή εξάλλου είναι η μοίρα αυτού του Έθνους. Σε δύσκολες στιγμές να προσφέρει γιατί η Ελλάδα δίδαξε και τον ανθρωπισμό και τη δημοκρατία αλλά δίδαξε παράλληλα και τις ανθρώπινες αξίες», κατέληξε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη δημόσια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για το υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό και τη συνεχή προσφορά προς το Έθνος.

Facebook Comments