'

Ολική επαναφορά για το δολάριο μετά τις χθεσινές απώλειες

FXCM

Ολική επαναφορά για το δολάριο μετά τις χθεσινές απώλειες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Λίγο η έλλειψη μακροοικονομικών ανακοινώσεων και λίγο το θετικό συναίσθημα που προκλήθηκε χθες από τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία και από το γεγονός ότι ήταν η πρώτη συνεδρίαση του δεύτερου εξαμήνου, οι επενδυτές επανήλθαν με νέες τοποθετήσεις στο δολάριο.

Το αποτέλεσμα ήταν οι ισοτιμίες να χάσουν σχεδόν όλα τα κέρδη τους από τη χθεσινή συνεδρίαση και να επανέλθουν στα επίπεδα των αρχών της εβδομάδας.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, η συνεδρίαση της τρέχουσας εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη καθώς τα επιτόκια της ΕΚΤ και η ανακοίνωση των NFPs θα μπορούσαν να προκαλέσουν σημαντική αναταραχή.

Σύμφωνα με τη κρίση μας, εκτιμούμε ότι η σημαντικότερη ανακοίνωση θα είναι αυτή των NFPs αφού θα καθορίσει και την κίνηση του δολαρίου. Άλλωστε την Πέμπτη, στην Αμερική θα υπάρχει αργία και αυτό θα συνεπάγεται μειωμένους όγκους συναλλαγών.