1) Γιατί αποτελείτε κίνδυνο για την Δημοκρατία. Κάνατε την ΕΡΤ κομματικό μαγαζί, θέλετε να κλείσετε όποιο κανάλι δεν είναι «συνεργάσιμο», διεξαγάγατε δημοψήφισμα που το Συμβούλιο της Ευρώπης χαρακτήρισε «μη σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα» (όπως τα αντίστοιχα χουντικά) και επιχειρείτε την κατάργηση των ανεξάρτητων αρχών που περιορίζουν την κυβερνητική ασυδοσία.

2) Γιατί μετατρέψατε το μεταναστευτικό πρόβλημα σε ανθρωπιστική κρίση. Κανείς δεν περίμενε θαύματα όταν οι ροές είναι τόσο μαζικές. Αλλά η πλήρης απουσία υπηρεσιών καταγραφής, οι εικόνες ντροπής των λασπόνερων της Ειδομένης, η μηδενική κρατική βοήθεια σε εξαθλιωμένους ανθρώπους, η μετατροπή της χώρας σε ξέφραγο αμπέλι με υπουργικές προτροπές «να έρθουν κι άλλοι» κι η αίσθηση ότι η χώρα δεν ελέγχει τα σύνορά της, όλα έχουν την δική σας υπογραφή.

3) Γιατί η Τουρκία (συνδιαχείριση Αιγαίου), η Βουλγαρία (μεταφορά ελληνικών επιχειρήσεων) και τα Σκόπια (ονομασία «Μακεδονία») παρακαλούν να μείνετε για πάντα στην εξουσία.

4) Γιατί αναπαράγετε οτιδήποτε το παλαιοκομματικό. Παροχολογία, σωρεία ψεύτικων υποσχέσεων, διορισμοί άχρηστων κι αμόρφωτων ημετέρων, διαπλοκή με την ελληνική ολιγαρχία, υποβαθμισμός του Κοινοβουλίου με αλεπάλληλες ΠΝΠ και κατεπείγοντα νομοσχέδια, σκάνδαλα οικονομικών εγκλημάτων των Υπουργών σας και ο,τι άλλο συνιστά την μαύρη ιστορία της Μεταπολίτευσης, σας εκπροσωπεί ιδανικά.

5) Γιατί ξεπλένετε την Χρυσή Αυγή. Θα μπορούσα να πω πολλά (έχω γράψει σχετικά εδώ αλλά αλήθεια αρκεί να δει κανείς την προχθεσινή ομιλία του Μιχαλολιάκου στη Βουλή, για  να διαπιστώσει πώς είναι ένας νεοναζί να μιλά σαν υπουργός αριστερής κυβέρνησης

6) Γιατί εφαρμόζετε οικονομικό πρόγραμμα που κατά δήλωσή σας «δε σας βρίσκει σύμφωνους»! Αυτό σημαίνει ότι δεν πιστεύετε στις μεταρρυθμίσεις που σας προτείνονται, αυτό σημαίνει ότι με την πρώτη ευκαιρία θα αθετήσετε αυτά που υπογράψατε, αυτό σημαίνει ότι βλέπετε την κρίση όχι ως ευκαιρία αλλαγής, αλλά σαν μια παρένθεση από την κανονικότητα των διορισμών, του κράτους-πατέρα, των συνδικαλιστών, των ελλειμμάτων και τελικά της υπερχρέωσης της χώρας.

7) Γιατί συγκυβερνάτε με μια πολιτική χωματερή. Ο Πάνος Καμμένος είναι τόσο τοξικός που ακόμη και η βραδυκίνητη ελληνική Δικαιοσύνη έχει προλάβει να τον καταδικάσει τρεις φορές για συκοφαντική δυσφήμηση. Και δεν συγκυβερνάτε απλά. Σας αρέσει.

Για αυτά και όχι μόνο, πρέπει να υπηρετήσετε την πατρίδα, απαλλάσσοντάς την από την καταστροφική παρουσία σας. Να φύγετε. Χθες.

Facebook Comments