Διαβάζουμε ότι στον Πειραιά, στους χώρους “φιλοξενίας” λαθρομεταναστών και προσφύγων, λειτουργεί ακόμη και παράνομο πορνείο, τα ναρκωτικά κυκλοφορούν ελεύθερα και τα μαχαιρώματα είναι πλέον καθημερινά.

Στην Ειδομένη, παραμένει “υπό κατάληψη” η σιδηροδρομική γραμμή, διακόπτοντας την σιδηροδρομική σύνδεση της Ελλάδας με την Ευρώπη και προκαλώντας οικονομική ασφυξία σε εξαγωγείς και εισαγωγείς.

Στη Χίο και όχι μόνο εκεί, ο (κατ’ όνομα) “κλειστός” χώρος κράτησης, λειτουργεί σαν “ανοικτός”, με το “έτσι θέλω”, και κανείς δεν παρεμβαίνει.

Η ΕΛΑΣ και το ΛΣ παρακολουθούν, με προφανείς εντολές να μην επεμβαίνουν.

Αν η Κυβέρνηση Τσίπρα, έχει σκοπό να δημιουργήσει περιοχές όπου δεν θα ισχύουν οι Νόμοι του ελληνικού κράτους, ας μας το πει καθαρά. Αν πάλι, δεν ξέρει πώς να επιβάλλει τους Νόμους, ας παραιτηθεί να γλυτώσουμε.

ΥΓ. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, ο ανεκδιήγητος Μάρδας, επιχειρώντας να δικαιώσει τις δηλώσεις του για “πρόσφυγες – επενδυτές”, δήλωσε τώρα ότι “πρόσφυγες ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην εμπορική ναυτιλία και για την αγορά πλοίων”. Είναι άραγε κρετινισμός ή συνειδητή συνενοχή, το να λέει ο Υπουργός ότι κάποιος που δεν έχει χρήματα για φαγητό και στέγη, έχει χρήματα για να αγοράσει ένα πλοίο; Υπάρχει έστω και ένας που να αμφιβάλλει πως αν ένας πρόσφυγας γίνει πλοιοκτήτης, θα έχει χρησιμοποιήσει λεφτά του ISIS, με σκοπό να μετατρέψει το πλοίο σε πλωτή υπερ-βόμβα;

#fygete

 

 

Facebook Comments