Τη θεμελιώδη ικανότητα του να μαθαίνει από τη δικά της σφάλματα όσο και από αυτά των προηγούμενων κυβερνήσεων αποδεικνύεται ότι δεν διαθέτει στο ελάχιστο, η Ελληνική συγκυβέρνηση.

Το επίπεδο εξυπηρέτησης της κομματικής πελατείας αποτελεί την μέγιστη προτεραιότητα, με τα δεινά του Ελληνικού λαού να παρουσιάζονται ως υπερβολές και ανακρίβειες της αντιπολίτευσης.

Ο καιροσκοπισμός και η αριστερής έμπνευσης, λαϊκιστική μικροπολιτική της συγκυβέρνησης οδηγεί τη χώρα μας, αργά αλλά αποφασιστικά μόνο προς το χειρότερο.

Bail in, ευρωδραχμή και έξοδος από την ευρωζώνη είναι μερικά από τα σενάρια, τη στιγμή που η ανεργία, η υπερφορολόγηση και η ακρίβεια αποτελούν απλώς βεβαιότητες.

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια τριτοκοσμική και απομονωμένη χώρα με συνθήκες διαβίωσης χειρότερες ακόμα και από αυτές των γειτονικών μας χωρών.

Οι βαλκανικές χώρες που πάντοτε κοιτούσαμε αφ’ υψηλού, σε λίγα χρόνια θα αποτελούν τελικό προορισμό εύρεσης εργασίας για τους ανειδίκευτους άνεργους Έλληνες με τον ίδιο τροπο που τώρα αποδρούν σε αυτές, οι εναπομείνασες Ελληνικές επιχειρήσεις.

Διαχρονικά, η αριστερά όπως και ο μωαμεθανισμός αποτελούν συστατικά στοιχεία των τριτοκοσμικών χωρών, ανά τον πλανήτη.

Χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπου στο όνομα της λαοκρατίας και του ενάρετου βίου, εξαθλιώνεται η μεγάλη μάζα των πολιτών ενώ ευημερούν οι λίγοι και οι εκλεκτοί.

Οι τριτοκοσμικές χώρες στην Αφρική, την Ασία, την Λατινική Αμερική όπως και η πάλε ποτέ κραταιά Σοβιετική ένωση μοιράζονται επίσης και ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα, αυτό των πολλαπλών χρεοκοπιών.

Όλες οι χώρες του τρίτου κόσμου που η νυν τυχοδιωκτική συγκυβέρνηση έθετε προεκλογικά ως υπόδειγμα καλής οικονομικής  πρακτικής βρίσκονται τώρα σε καθεστώς νέας χρεοκοπίας, με την εγκληματικότητα να βασιλεύει και την εξαθλίωση για τον πολύ κόσμο να αποτελεί δεδομένο.

Η χώρα στις μέρες μας, διαθέτει τα παραπάνω συστατικά στοιχεία σε επαρκείς δόσεις που προβλέπεται να ενισχυθούν περαιτέρω με την αύξηση των προσφυγικών ροών αλλά και την αριστερής προέλευσης εμμονή στη κεντρική, κομματοκρατική διαχείριση της οικονομίας.

Μεγάλη μερίδα στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, φυσικά καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες τα ταξικά του αδέλφια από το Αφγανιστάν και άλλες απίθανες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα χώρες, από πλευράς βιοτικού επιπέδου, κλείνοντας τα μάτια σε όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που θα επιφέρει το προσφυγικό στο εθνικό και κοινωνικοοικονομικό status.

Οι συνθήκες για τη διαμόρφωση μιας νέας πραγματικότητας, αναπτύσσονται τοσο ραγδαία που είναι αντιληπτές στον καθένα μας.

Μιας νέας πραγματικότητας για τη χώρα μας, που θα κυριαρχεί ο κρατισμός με ισχυρές δόσεις αριστερής και δήθεν προοδευτικής ιδεολογίας, η ακατάβλητη γραφειοκρατία, η διαφθορά, η φτώχεια, η ανεργία, και η εσωστρέφεια για την μεγάλη μάζα των πολιτών, Ελλήνων και μη.

Σε λίγα μόνο χρόνια, η σταθερότητα και η όποια ευημερία που εξασφάλιζαν στο μέσο πολίτη αυτής της χώρας οι δημοκρατικοί θεσμοί της ευρωπαϊκής ένωσης , θα φαντάζουν ως ένα μακρινό όνειρο.

 

Facebook Comments