Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της Νέας Στρατηγικής Συνεργασίας της Achieve Performance με την TRANSEARCH International, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 12/5 στο Athenaeum Intercontinental Hotel. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Πρόεδροι και Διευθυντές μεγάλων εταιριών και οργανισμών.

Η TRANSEARCH International -ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της Αναζήτησης Υψηλόβαθμων Στελεχών (Executive Search) με πάνω από 30 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας παγκοσμίως – ενισχύει την παρουσία της στην Ν/Α Ευρώπη, με την σύσταση της TRANSEARCH Hellas. Executive Advisor της TRANSEARCH Hellas είναι ο κ. Γιάννης Αλατόπουλος, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Executive Search και μια σειρά επιτυχημένων αναθέσεων σε ανώτερα επίπεδα πολυάριθμων οργανισμών σε διαφορετικούς κλάδους.

Χάρη στην έμπειρη ομάδα των συμβούλων της για την αναζήτηση και επιλογή υψηλόβαθμων, ηγετικών στελεχών, η TRANSEARCH Hellas διαθέτει πλούσια εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων, που εξασφαλίζει εις βάθος κατανόηση:

1.       των σημερινών και διαχρονικών αναγκών σε υψηλόβαθμα στελέχη και  

2.       των χαρακτηριστικών που πρέπει να διαθέτουν για την επιτυχή ανάληψη και εκτέλεση των απαιτητικών καθηκόντων τους.

Στους τομείς δραστηριοποίησης της TRANSEARCH Hellas περιλαμβάνονται: Καταναλωτικά προϊόντα (λιανεμπόριο), ΙΤ, τηλεπικοινωνίες, φαρμακευτικός κλάδος, τουρισμός, οικονομικές υπηρεσίες και βιομηχανία.

Κατά την εκδήλωση ο κ. Αλατόπουλος σημείωσε: «Πρόκειται για μια πολύ καλή εξέλιξη για τους εγχώριους και πολυεθνικούς πελάτες μας. Η TRANSEARCH Hellas θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις τους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ίσως και λόγω της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας, επιχειρήσεις και επενδυτές επιζητούν όσο ποτέ ικανά στελέχη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ως στρατηγικό μέλος ενός οργανισμού διεθνούς φήμης και παγκόσμιας εμβέλειας, αισθάνομαι αισιόδοξος για τις προοπτικές που ανοίγονται στους πελάτες μας. Η εδώ παρουσία μας θα ενισχυθεί ιδιαίτερα χάρη στα -υψηλής ποιότητας- παγκόσμια πρότυπα και το ισχυρό δίκτυο που διαθέτει η TRANSEARCH International».

Ο κ. Alain Tanugi, πρόεδρος της TRANSEARCH International, προσέθεσε: «Συνεχίζω να θεωρώ τις εταιρίες στην Ελλάδα ένα σημαντικό κομμάτι της Ευρώπης, καθώς παρά τις δυσχέρειες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν, δείχνουν επιμονή και πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον, επενδύοντας πρωτίστως στους ανθρώπους τους. Αισθάνομαι αισιόδοξος για την παρουσία μας στην Ελλάδα. Είμαι διπλά χαρούμενος που καλωσορίζω τον κ. Αλατόπουλο και την εκλεκτή ομάδα της TRANSEARCH Hellas στην οικογένεια της TRANSEARCH International και γνωρίζω ότι θα ενισχύσουν σημαντικά την παρουσία μας στην ευρύτερη περιοχή».

Η TRANSEARCH International ιδρύθηκε το 1982 και έχει αντιπροσωπείες στα σημαντικότερα οικονομικά κέντρα του κόσμου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της TRANSEARCH Hellas.

Facebook Comments