Τον περαιτέρω εμπλουτισμό των δυνατοτήτων του «winbank mobile banking App» με τη νέα εφαρμογή «one touch» για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Τo «one touch» παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να συνδέεται στο «winbank mobile banking App» απλά με το δακτυλικό του αποτύπωμα, διατηρώντας παράλληλα, το επίπεδο ασφάλειάς του στο μέγιστο βαθμό.

Η εφαρμογή «winbank mobile banking+», σύμφωνα με την τράπεζα, απευθύνεται τόσο στον ιδιώτη όσο και στην επιχείρηση, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα συναλλαγών και υπηρεσιών. Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί το χαρτοφυλάκιό του ή να πραγματοποιεί τις τραπεζικές συναλλαγές του από την συσκευή του, απλά και γρήγορα όπου και αν βρίσκεται με την μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμα και εν κινήσει.

Επιπροσθέτως – τονίζει η Τρ. Πειραιώς – με την εφαρμογή «winbank mobile banking App» τα έξοδα των συναλλαγών είναι χαμηλότερα απ ότι εάν ο χρήστης επισκέπτεται τραπεζικό κατάστημα, ΑΤΜ ή μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών easypay.

Η λειτουργικότητα one touch διατίθεται για συσκευές που διαθέτουν σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων (Touch ID/Fingerprint Scanner) με λειτουργικά iOS & Android. Για τις υπόλοιπες συσκευές, παρέχεται η δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης «quick login» με χρήση τετραψήφιου PIN.

Facebook Comments