Tη συνεργασία της με τον ΤΑΡ χαιρετίζει η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία έχει αναλάβει το έργο αποπληρωμής των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών γης που επηρεάζονται από τη διέλευση του αγωγού.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2015, όταν η τράπεζα κέρδισε τον πλειοδοτικό διαγωνισμό ανάληψης των πληρωμών στην Ελλάδα.

«Η Τράπεζα Πειραιώς, μέσα από συνεργασίες σαν αυτή, συνεχίζει να προσθέτει τεχνογνωσία στην πραγματοποίηση σύνθετων έργων, διευκολύνοντας και συνδράμοντας τους πελάτες της σε όλες τις αναπτυξιακές τους δράσεις» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της τράπεζας.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων των έργων, ο Γεώργιος Γεωργόπουλος, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την κοινοπραξία του ΤΑΡ είναι απαιτητική λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων και της σύνθετης φύσης των σχετικών διαδικασιών. Στην ουσία η Τράπεζα χρειάστηκε να παράσχει μια πλήρως εξατομικευμένη λύση με στόχο την καλύτερη και πιο έγκαιρη εξόφληση των δικαιούχων. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμβάλλουμε στην υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού αναπτυξιακού έργου για την χώρα».

Facebook Comments