Κάθε άλλο παρά ψύχραιμο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το “θερμόαιμο δεξιό στρατόπεδο” στην ελληνική επικράτεια τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Νέα κινήματα, ιδεολογική σύγκρουση, αλληλοσφαγές και το πιο σημαντικό.. Έλλειψη πολιτικής ωριμότητας!

Σαφώς και πρέπει να γίνει ιδεολογική σύγκρουση! Σαφώς και η Κεντροδεξιά στην Ελλάδα πρέπει να δώσει τεράστια μάχη ανατροπής απένταντι στον εθνικό καταστροφέα Αλέξη Τσίπρα! Σαφώς και επιβάλλεται η χώρα να υποστεί τη φιλελευθεροποίηση της οικονομίας και την επιστροφή της κοινωνίας στις αληθινές αρχές και αξίες του πατριωτισμού, της θρησκείας και της παράδοσης!

Όμως ας το δούμε λίγο πιο ρεαλιστικά.

Ποιά είναι η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο Δεξιό και τον Αριστερό;

Ο Αριστερός, ονειρεύεται έναν κόσμο που ταυτίζεται με μια ουτοπία. Ο Δεξιός, παίρνει τα δεδομένα και προσπαθεί να βρει τις λύσεις!

Το να φτιάξουμε αύριο το πρωί την ελληνική κοινωνία και να μετατρέψουμε τα μυαλά των Ελλήνων στο να σκέπτονται το αυτονόητο, μετά από 40 χρόνια αριστερής πλύσης εγκεφάλου, είναι σαν να προσπαθούμε να πείσουμε ότι 1+1 βγάζει αποτέλεσμα 11.

Θέλει ομαλή μετάβαση σε κάτι τέτοιο. Και αρχικά θέλει οπωσδήποτε την πτώση της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από τα ελληνικά δεδομένα! Αφού πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα λοιπόν, μπορούν να λυθούν οι ιδεολογικές μας διαφορές, οι οποίες αν μη τι άλλο, δεν είναι και χαοτικές. Όλοι οι κεντροδεξιοί έχουμε κοινές καταβολές. Και μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας αργότερα.

Η πατρίδα χάνεται. Ας μην πέφτουμε στην παγίδα τους και ας μην γινόμαστε σαν εκείνους!

Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο!

Facebook Comments