Η μεγάλη στιγμή έφτασε.

Πάνω από κόμματα και πάνω από χρώματα!

Η αρχή πραγματοποιείται στις 15 Ιουνίου! Όλοι λοιπόν, στο Σύνταγμα!

Οι προτροπές όλων ημών που προσπαθούμε τόσο καιρό να ενεργοποιήσουμε τους Έλληνες, να τους “τσιτώσουμε” ώστε να δώσουν μάχη απέναντι σε αυτό το δικτατορικό καθεστώς που έχει επέλθει η χώρα, έπιασαν τόπο!

Ήδη έχει γίνει viral με 4500 συμμετοχές σε μιάμιση ημέρα και θα συνεχιστεί. Το “Κίνημα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ” είναι πλέον ενεργότατο. Και κάνει την τεράστια αρχή του στο Σύνταγμα.

Δεν θα είναι αρκετή μία φορά μόνο. Επιβάλλεται να υπάρχει συνέχεια. Όμως η αρχή, θα είναι καθοριστική.

Ενάντια λοιπόν σε μία κυβέρνηση που έχει ως μοναδικό στόχο της να λεηλατήσει όλον το δημόσιο πλούτο της χώρας, να τακτοποιήσει όλα τα δικά της παιδιά και να ξελασπώσει όλους όσοι έφταιξαν για την κατάντια της Ελλάδος. Μία κυβέρνηση που δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ και τίποτα, μονάχα προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τους Έλληνες με τη δήθεν σκληρή της στάση, ενώ στην ουσία, δεν δούλεψε ούτε στιγμή και για τίποτα. Κι όταν πλέον αναγκάστηκε να δουλέψει και να προτείνει, θέλησε να εξαφανίσει εντελώς τη μεσαία τάξη της χώρας με τη φορολογία της, να κτυπήσει κάθε τι εθνικό και ιερό, να εξαλείψει κάθε μορφή εθνικής συνείδησης, να καταπατήσει τα ανθρώπινα διακαιώματα βάσει κριτηρίων της αριστερής τους συνείδησης.

Μία κυβέρνηση ανδρεικέλων και πολιτικών απατεώνων!

Όλοι στο Σύνταγμα λοιπόν! Στις 15 του Ιουνίου!

Έχουμε το κρισιμότερο ραντεβού μας με την ιστορία!

Και προς Θεού.. Σε αυτό το ραντεβού.. Απαγορεύεται να αργήσουμε!

Facebook Comments