Είμαι μία εκ των διοργανωτών του #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, της πρώτης αντικυβερνητικής διαδήλωσης κατά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Οι διοργανωτές ποικίλλουν ως προς τις θέσεις και τις απόψεις τους με κοινή βάση πάντα την εναντίωσή τους προς την κυβέρνηση που αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψέματα εξαπατώντας μια ολόκληρη κοινωνία. Προσωπικά είμαι ανεξάρτητη, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και αδυνατώ να δεχθώ την ιδεοληψία, την ανικανότητα και την καταστροφικότητα μιας κυβέρνησης που μέσα 18 μήνες έχει αποδομήσει ό,τι είχε μείνει όρθιο.

Κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη νέου προέδρου έγραψα ένα ΤΡΟΛ άρθρο καταθέτοντας την υποτιθέμενη υποψηφιότητά μου ως προέδρου του κόμματος. Ένα άρθρο καυστικό. Κι όμως… Η αντιληπτική ικανότητα των Συριζογκρούπι και κάμποσων χρηστών των κοινωνικών μέσων δικτύωσης αλλά και αρκετών ιστοσελίδων ήταν να με κατατάξουν ως υποψήφια πρόεδρο της Ν. Δ., να με κατατάξουν κάπου γιατί νομίζουν ότι όλοι είναι σαν και τους ίδιους. Δεν μπορώ να τους κάνω τη χάρη όμως γιατί δεν εντάσσομαι σε κανένα κόμμα, δεν είμαι σκυλί κανενός, δεν είμαι σε καμία φοιτητική οργάνωση, δεν είμαι βολεμένη, δεν είμαι πληρωμένη, δεν κάνω μακροσκελείς αναλύσεις και δεν εκδίδω κατηγορητήρια εκ του καναπέως. Είμαι η Σταματίνα, είμαι 19 χρονών, είμαι φοιτήτρια στο Πολιτικό της Νομικής, δημοσιογραφώ στο MarketNews.gr και έχω εξαγριωθεί με την άκρατη εξαπάτηση της κυβέρνησης εις βάρος μου. Εγώ την Τετάρτη 15 Ιουνίου #Tha_Eimai_Syntagma για να δώσω το “παρών” και να μην δώσω το παρόν μου και το μέλλον μου. Εσύ;

*Διαβάστε εδώ την ΤΡΟΛ υποψηφιότητά μου για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας και καταλάβετε ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε:

Σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον και την πορεία της πατρίδας μας αλλά και της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είμαι νέα (δεν έχω κλείσει ούτε καν τα 19) για να χτυπήσω τον Α. Τσίπρα στα ίσα, ωραία (λέμε τώρα), μιλάω το αγγλικό όπως και ο Πρωθυπουργός.

Δεν εκπροσωπώ την οικογενειοκρατία, δεν είμαι από τζάκι αλλά ούτε και φασιστοειδής μαϊντανός, δεν έθεσα υποψηφιότητα στις δύο περιφέρειες της Αθήνας υποβοηθούμενη, ούτε ξεπεσμένη γραφική πολιτικός, ούτε δεκανίκι δημοτικού συμβουλίου κανενός, απλώς κι εγώ παρελαύνω στην κούρσα διαδοχής λες κι έχουμε καλλιστεία. Αγαπώ πολύ τα ζώα (τετράποδα όχι τα δίποδα που κυκλοφοράνε) και πιστεύω ότι η αγάπη μου αυτή θα βοηθήσει πολύ στην ανέλιξη του κόμματος.

Επίσης, φοιτώ στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημοσίας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Να επισημάνω ότι ήμουν Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς στο σχολείο μου τη Ράλλειο, όπως και Α. Τσίπρας στο δικό του (Μα πόσα κοινά με το αγόρι;). Και λόγω ονόματος δε σταματώ πουθενά. Ζητώ την ψήφο σας για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Σας υπόσχομαι ότι θα στελεχώσω όλη την προεκλογική περίοδο με ποιήματα και ρήσεις του έρωτά μου, Οδυσσέα Ελύτη, και θα προσφέρω στις προεκλογικές ομιλίες άφθονη coca-cola για όλους.
 

ΥΓ: Μετά τις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων η δική μου αποτελεί μία τεράστια όαση στην έρημο της πολιτικής ζωής. Και τώρα γελάμε με κλάματα όλοι μαζί χαχοχαχοχα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook Comments