Τις οικογενειακές επιχειρήσεις και την ελληνική επιχειρηματικότητα στηρίζει η COSMOTE, μέσα από το πρόγραμμα «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που παρέχει σε οικογενειακές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να κερδίσουν διαφημιστική προβολή έως 25.000€, αλλά και δωρεάν για 18 μήνες το COSMOTE Business One που τους ταιριάζει για να εκσυγχρονιστούν και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους.

Το πρόγραμμα «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» της COSMOTE καλεί τις οικογενειακές επιχειρήσεις να μοιραστούν την ιστορία τους, πώς ξεκίνησαν, πώς εξελίχθηκαν και ποιοι είναι οι στόχοι και το πλάνο δράσης τους για το μέλλον, στο  www.epomenigenia.gr. Ειδική επιτροπή της COSMOTE θα αξιολογήσει αυτές τις ιστορίες και θα επιλέξει τις τρεις οικογενειακές επιχειρήσεις με αντοχή στο χρόνο, ανάπτυξη και όραμα που θα κερδίσουν. Η πρώτη νικήτρια επιχείρηση θα υποστηριχθεί με επικοινωνία αξίας 25.000€, η δεύτερη με 20.000€ και η τρίτη με 15.000€.

Επιπλέον, στις τρεις τυχερές επιχειρήσεις προσφέρεται δωρεάν για 18 μήνες το COSMOTE Business One με λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Business Cloud Storage–Email για να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας τους και να ενισχύσουν την αποδοτικότητά τους.

«Οι οικογενειακές επιχειρήσεις βασίζονται στους πιο ισχυρούς δεσμούς. Περνώντας από γενιά σε γενιά, συνδέουν το χθες με το αύριο. Μπορούν να εξελιχθούν και να γίνουν μεγαλύτερες, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες. Αυτές τις τεχνολογίες, μαζί με προηγμένες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες, τους παρέχει η COSMOTE. Στηρίζουμε τις οικογενειακές επιχειρήσεις για να μπορέσουν και εκείνες με τη σειρά τους να στηρίξουν την οικονομία και να αναδείξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα», δήλωσε ο κ. Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Μάρκετινγκ Εταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να μοιραστούν την ιστορία της δικής τους οικογενειακής επιχείρησης στην ιστοσελίδα www.epomenigenia.gr, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα μέχρι και τις 26 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818.

Οι υπηρεσίες σταθερής και οι υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου Smart Office παρέχονται από τον ΟΤΕ.

Facebook Comments