Η Αmazon ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της αυτόνομη συνδρομητική υπηρεσία streaming μουσικής, η οποία θα είναι άμεσα ανταγωνιστική στις αντίστοιχες υπηρεσίες της Apple και του Spotify.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reuters, που επικαλείται δύο πηγές με καλή γνώση του θέματος, η υπηρεσία της Amazon θα κοστίζει 9,99 δολάρια το μήνα, τιμή αντίστοιχη των ανταγωνιστών της. 

Οι πηγές δήλωσαν ότι η εταιρεία θα προσφέρει ένα ανταγωνιστικό κατάλογο τραγουδιών και αυτή τη στιγμή οριστικοποιεί τις άδειες με τις δισκογραφικές υπηρεσίες.

Κατά πάσα πιθανότητα, η υπηρεσία της Amazon θα βγει στην αγορά στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου.

Παρά το γεγονός ότι μπαίνει κάπως καθυστερημένα στο χώρο του streaming, η Amazon θεωρεί ότι η κίνησή της είναι απαραίτητη προκειμένου να την καταστήσει ένα one-stop shop για περιεχόμενο και αγαθά, δήλωσαν οι πηγές.

Επίσης, η υπηρεσία έχει στόχο να αυξήσει την ελκυστικότητα του Amazon Echo, του οικιακού ηχείου της εταιρείας το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναζητά στο Διαδίκτυο πληροφορίες και να δέχεται παραγγελίες προϊόντων από την Amazon με φωνητικές εντολές. 

Facebook Comments