Ένα εκατομμύριο θέσεις σε προνομιακή τιμή προσφέρει η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία σε όσους θέλουν να φύγουν από τη Βρετανία μετά το Brexit, προσκαλώντας τους πολίτες να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να δραπετεύσουν από τη Βρετανία μετά την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η εταιρεία προσέφερε για μόλις 24 ώρες ένα εκατομμύριο εισιτήρια σε τιμή από 9,9 λίρες σε όσους επιθυμούσαν να φύγουν από τη Βρετανία και να μεταβούν σε κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάλιστα, στη διαφήμισή της επέλεξε να χρησιμοποιήσει το πρόσωπο του επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, του πρώην δημάρχου του Λονδίνου και επικεφαλής της καμπάνιας της εξόδου, Μπόρις Τζόνσον, καθώς και της ηγετικής φυσιογνωμίας της εκστρατείας του Brexit Μάικλ Γκοβ.

Μάλιστα, τα τρία στελέχη της καμπάνιας υπέρ του Brexit παρουσιάζονται σαν τα τρία πιθηκάκια του «δεν βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω», μόνο που αυτή τη φορά λένε: «Δεν βλέπω Ευρώπη, δεν ακούω Ευρώπη, δεν μιλάω για την Ευρώπη».

 

 

Facebook Comments