Το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμη λάβει τις προτάσεις των υπουργείων για τα ισοδύναμα, προκειμένου να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια, τόνισε την Παρασκευή ο Γιώργος Χουλιαράκης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση.

Απαντώντας σε ερώτηση του Αναστάσιου Δαβάκη από τη ΝΔ για την αναφορά του κ. Καμμένου ότι έχουν ήδη κατατεθεί στο ΥΠΟΙΚ οι κωδικοί από το υπουργείο Άμυνας, ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχω κανέναν λόγο να αμφιβάλλω πως όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί θα μεριμνήσουν να καταθέσουν το συντομότερο τις δικές τους ισοδύναμες προτάσεις και να αφορούν σε μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, ο χρόνος είναι άφθονος και το ΥΠΟΙΚ περιμένει να τις αξιολογήσει».

«Κι εγώ έχω ακούσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μιλάει με νούμερα και κωδικούς, περιμένουμε να αποσταλούν στο υπουργείο» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών «υπάρχει ένα περιθώριο τριών μηνών για να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι υπουργοί να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, που πρέπει να είναι μέτρα μόνιμου χαρακτήρα.»

Ο κ. Χουλιαράκης, ανέφερε ακόμη, ότι ολοκληρώνεται η επεξεργασία του υπουργείου Οικονομικών με στόχο να ψηφιστούν τα νέα ειδικά μισθολόγια πριν το τέλος του 2016 και να ισχύσουν από 1ης Ιανουαρίου 2017.

 

Facebook Comments