Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα διαδικασία πλειστηριασμού του ξενοδοχείου Athens Ledra, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού και παραμένει κλειστό ενάμιση μήνα.

Η χθεσινή διαδικασία για τον πλειστηριασμό της ξενοδοχειακής μονάδας απέβη άκαρπη μετά και την εισβολή μελών του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου στον χώρο του Ειρηνοδικείου. Τα μέλη του ΕΠΑΜ κατά την εισβολή τους διαπληκτίστηκαν και με εργαζομένους του ξενοδοχείου, οι οποίοι ήθελαν να προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού προκειμένου να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Σημειώνεται ότι η ξενοδοχειακή μονάδα διέκοψε τη λειτουργία της στις 31 Μαΐου. Τη διακοπή λειτουργίας ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία AΣΤΥ Α.Ε. αποδίδοντας την εξέλιξη αυτή σε οικονομικές δυσχέρειες. Είχε προηγηθεί επίσχεση εργασίας από τους εργαζομένους του ξενοδοχείου, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Πέραν των οφειλών προς τους εργαζομένους η ξενοδοχειακή εταιρεία βαρύνεται με χρέη προς τρεις τράπεζες, το ΙΚΑ αλλά και προμηθευτές.

Facebook Comments