Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς το ποιος θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του νέου Τ.Τ. και της νέας Proton, με την αγορά να στοιχηματίζει υπέρ της Eurobank, η οποία καταγράφει κέρδη λίγο πάνω από 1%.

Η όποια αντίδραση στις άλλες τραπεζικές μετοχές είναι αντανακλαστική μετά τις ρευστοποιήσεις του τελευταίου διαστήματος. Κέρδη 4% για την Πειραιώς, η οποία από την 1η Ιουλίου χάνει 25%. 

Θετικό πρόσημο και για την Alpha, που ενισχύεται κατά 1,5%, στα 0,4040 ευρώ, ενώ ανοδικά κατά 2,4% κινείται το warrant της τράπεζας. Απώλειες για την Εθνική, στα 2,60 ευρώ, υποχωρώντας 1,14% και με εντυπωσιακά χαμηλό όγκο, μόλις 220 χιλιάδων τεμαχίων.

Με τις συναλλαγές ανάξιες λόγου, ο γενικός δείκτης δείχνει να ανακάμπτει στα επίπεδα των 820 μονάδων. Ο τζίρος διαμορφώνεται λίγο πάνω από τα 7 εκατ. ευρώ, με τη θερινή ραστώνη και την επιφυλακτικότητα να κυριαρχούν στις συναλλαγές κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα εντολές αγορών βγαίνουν στην ΕΥΔΑΠ ενόψει ιδιωτικοποίησης, στα 16,55 ευρώ αντιδρά ο ΟΛΠ, κίνηση στα 12,55 ευρώ για τον Τιτάνα, στα 7,5 ευρώ ενισχύεται η Jumboενώ σταθεροποιητικά με κέρδη 1,5% ενισχύονται Βιοχάλκο και ΣΩΛΚ.

Ισχυρή είναι η αντίδραση που βγαίνει στην  Ιντραλότ με κέρδη άνω του 6%, με τη μετοχή να αντιδρά αντανακλαστικά, αφού βρέθηκε πολύ κοντά στα χαμηλά έτους, το 1,29 ευρώ.

ΧΣ

Facebook Comments