«Σας κοιτώ στα μάτια για να σας πω ότι με απολύετε από τη δουλειά μου έπειτα από 21 χρόνια εργασίας στον Alpha» έτσι ξεκίνησε η δημοσιογράφος του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα την ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

 «Δε δίνατε συνεντεύξεις, δε συμμετείχατε σε προεκλογικές εκπομπές σ’ αυτά τα κανάλια που σήμερα κλείνετε κι έχουν πληρώσει φόρους και εισφορές;» προσέθεσε. «Τα κανάλια ζήταγαν άδεια και οι κυβερνήσεις δεν έδιναν» τόνισε η δημοσιογράφος του Alpha. «Γιατί τιμωρείτε τους εργαζομένους σε ένα κανάλι που κέρδισε με το παραπάνω την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και κατέβαλε 61 εκατ. ευρώ για να αδειοδοτηθεί;» ρώτησε η δημοσιογράφος.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας. Δεν είστε η μόνοι εργαζόμενοι στα πέντε χρόνια της καταστροφής στα μη αδειοδοτημένα ΜΜΕ που καταφέρονταν εναντίον των εργαζομένων που έδιναν μάχη να κρατηθούν στις εργασίες τους» … «Δεν είχαν ψυχή οι 2.000 από τους 4.000 που έχασαν τη θέση τους; Δεν είχαν μανούλα να τους κλάψει αυτοί. Τώρα χύνουν κάποιοι υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα. Για τους εργαζομένους της ΕΡΤ δεν έκλαψε κανείς.» … «Το τζάμπα και το νταβατζηλίκι τελείωσε σ’ αυτήν τη χώρα».

Και του απάντησε η δημοσιογράφος: «Σταθμός που καταβάλλει 61 εκατ. ευρώ για να πάρει άδεια δεν είναι τζάμπα». 

Facebook Comments