Στόχος της ΝΔ είναι να μπει τέλος στην υπερβολική φορολόγηση τόσο των νοικοκυριών, όσο και της πραγματικής οικονομίας και να προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε με τους κοινωνικούς εταίρους, ενόψει της επίσκεψής του το Σαββατοκύριακο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Εμείς από τη Θεσσαλονίκη, θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους Έλληνες πολίτες. Θα προτάξουμε μια συμφωνία αλήθειας, η οποία στο επίκεντρό της θα έχει την ανάγκη η ελληνική οικονομία να δουλέψει ξανά. Πρέπει, επιτέλους, να μπει ένα τέλος στην υπερφορολόγηση των νοικοκυρών και της πραγματικής οικονομίας και να προωθήσουμε τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα ξανακάνουν την οικονομία μας ανταγωνιστική και θα παράγουν μια σταθερή και διατηρήσιμη ανάπτυξη» είπε χαρακτηριστικά. 

«Χωρίς ιδιωτικές επενδύσεις η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει» είπε επιπλέον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος παράλληλα κάλεσε όλους «να βάλουν πλάτη», προκειμένου μέσα από την συνεννόηση και χωρίς ψεύτικους διχασμούς, να μπει η χώρα σε πραγματικούς ρυθμούς ανάπτυξης. 
 

 

Facebook Comments