Νέα επίθεση προς συγκεκριμένους δημοσιογράφους, τους οποίους αποκαλεί «λιβανιστήρια και θεραπαινίδες της διαπλοκής» εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Στον απόηχο της δημόσιας αντιπαράθεσης μεταξύ του υφυπουργού και μερίδας δημοσιογράφων, ο κ. Πολάκης κάνει λόγο για «επιχείρηση “δολοφονίας χαρακτήρα”», η οποία εξελίσσεται εναντίον του από «”σοβαροφανείς” κονδυλοφόρους, “διάσημους” παρουσιαστές, “αξιοπρεπείς” σχολιαστές και “προσβεβλημένους” δημοσιογράφους».

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για επίθεση, η οποία «δείχνει τον πανικό αυτού που έχει καταλάβει ότι χάνει τα λεφτά και την ισχύ που είχε, επειδή η κυβέρνηση έκλεισε τη στρόφιγγα από τράπεζες και ΚΕΕΛΠΝΟ, χτυπώντας στην καρδιά το νταβατζιλίκι των παράνομων καναλαρχών».

Απευθυνόμενος, σε προσωπικό τόνο, προς μερίδα του δημοσιογραφικού κόσμου, κάνει λόγο για «παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας», «τρολλάκια του Μουρούτη», «ψεύτικα προφίλ του διαδικτύου» και «υποκριτικά αγανακτισμένους».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Όσες βρισιές, ψευτιές, χαρακτηρισμούς, προσβολές, απειλές και να χρησιμοποιήσετε, είμαι πολύ ψηλά και ηθικά και αξιακά και επιστημονικά για να με λερώσετε ή να με υποτιμήσετε» καταλήγει ο υφυπουργός.

 

Facebook Comments