Από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου μεγάλο συνέδριο για το βιβλίο στον Κινηματογράφο Τριανόν

MarketNews

Από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου μεγάλο συνέδριο για το βιβλίο στον Κινηματογράφο Τριανόν

Ένα μεγάλο συνέδριο για το βιβλίο, με τίτλο « Κανόνες πλοήγησης στο πέλαγος του βιβλίου» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου στον Κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21).

Σε ανακοίνωσή του ο Σ.ΕΚ.Β αναφέρει ότι πρόκειται για ένα συνέδριο ουσίας, το οποίο πραγματοποιείται με την οικονομική στήριξη του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Y.ΠΑΙ.Θ.Π.Α) και με τον κόσμο των εκδοτών και των συγγραφέων συμμέτοχους. Με αφορμή τη διοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου, ο Σ.ΕΚ.Β υπογραμμίζει ότι «πρέπει άμεσα να θεσπιστούν από την Πολιτεία κανόνες λειτουργίας του χώρου, αλλά και από τους εκδότες κανόνες δικής τους συμπεριφοράς απέναντι στην Πολιτεία, τους συναδέλφους τους, και το ίδιο το επάγγελμά τους».

Τα ονόματα των ομιλητών θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών. Οι ώρες πραγματοποίησης του Συνεδρίου είναι: Πέμπτη 28 Μαρτίου από τις 14:00μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ. Παρασκευή 29 Μαρτίου από τις 14:00μ.μ. έως τις 20:00μ.μ. Σάββατο 30 Μαρτίου από τις 11:00π.μ. έως τις 16:00μ.μ. Ν.Μπ.