Αναβλήθηκε για τις 14 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της αίτησης που είχε υποβάλει ο όμιλος Μαρινόπουλος για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Η αναβολή δόθηκε από το δικαστήριο μετά από το αίτημα που υπέβαλαν οι συνήγοροι του Ομίλου λόγω των διαδικασιών εξυγίανσης που έχουν στο μεταξύ δρομολογηθεί, ενώ το αίτημα αυτό υποστηρίχθηκε και από τους συνηγόρους του ομίλου Σκλαβενίτη που άσκησε στη δίκη πρόσθετη παρέμβαση.

Νωρίτερα:

Αναβολή έως τις 14 Οκτωβρίου για την εκδίκαση της κύριας αίτησης υπαγωγής του ομίλου Μαρινόπουλου στο άρθρο 99 αναμένεται να ζητήσουν σήμερα οι δικηγόροι της γνωστής αλυσίδας. Την ίδια ώρα, γίνεται αγώνας δρόμου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία εξυγίανσης βάσει των άρθρων 106 β και 106 θ του Πτωχευτικού Κώδικα και να κατατεθεί στο δικαστήριο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κατά τη σημερινή συνεδρίαση η πλευρά του Μαρινόπουλου θα ζητήσει αναβολή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει –σε περίπτωση που το δικαστήριο αποδεχθεί το σχετικό αίτημα– παράταση και της προσωρινής προστασίας από αναγκαστικά μέτρα εκτέλεσης που έλαβε η αλυσίδα με την απόφαση της 1ης Ιουλίου 2016. Αναβολή αναμένεται να ζητηθεί και για την εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης που έχει καταθέσει εναντίον του Μαρινόπουλου η τεχνική εταιρεία Καρατζήμας Α. και Σία Ε.Ε., με τη δικάσιμο να έχει ορισθεί επίσης για σήμερα.

Facebook Comments