Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε απόψε ο Παναθηναϊκός, ενώ εντυπωσιακή για ένα ημίχρονο η Βέροια, πέτυχε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα στη Νέα Σμύρνη, υποχρεώνοντας τον Πανιώνιο στην πρώτη απώλεια βαθμών.

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού, έμεινε στο 0-0 και άφησε στο Αγρίνιο, νωρίς-νωρίς, δύο βαθμούς.

Το καλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, όταν και καταγράφηκαν τέσσερις ευκαιρίες! Στο 2΄ ο Στιλ απέκρουσε την προβολή του Κλέσιο, στο 5΄ ο Μπεργκ σούταρε στο πλάι των διχτύων, στο 7΄ ο Στιλ εκ νέου έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Τομανέ και στο 10΄ ο Κυριακίδης τον μιμήθηκε στην προσπάθεια του Λουντ.

Εντυπωσιακή για ένα ημίχρονο η Βέροια, πέτυχε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα στη Νέα Σμύρνη, υποχρεώνοντας τον Πανιώνιο στην πρώτη απώλεια βαθμών, καθώς επικράτησε με 2-1.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Βίτι, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των Μακεδόνων. Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και αφού απείλησε στο 13΄ με το σουτ του Καπετάνου, που κόντραρε και έφυγε ελάχιστα άουτ, προηγήθηκε στο 17΄: σε κόρνερ του Άρτσε από δεξιά ο Αργεντινός επιθετικός σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ψηλά στη γωνία του Γιαννιώτη.
 
Ο Βίτι εξελίχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στο 45ο λεπτό, όταν έδωσε πια σαφές προβάδισμα νίκης στη Βέροια. Ο Μεληκιώτης, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι από τη δεξιά πλευρά, πέρασε τον Μπεν, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον επερχόμενο συμπαίκτη του που «έγραψε» το 0-2 με ωραίο τελείωμα.

Facebook Comments