Ο Ατρόμητος πήρε τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, νικώντας τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι 1-0 για την 5η αγωνιστική και αφήνοντας την ομάδα της Πελοποννήσου να είναι η μοναδική χωρίς πόντο.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, αλλά χρειάστηκε ο αγώνας να φτάσει στο 38ο λεπτό για να σημειωθεί η πρώτη ευκαιρία. Στο σημείο εκείνο ο Μάσα έκανε έξυπνο και δύσκολο γύρισμα στο πίσω δοκάρι, ο Καλτσάς έκανε την προβολή από δύσκολη θέση, αλλά ο Γκορμπούνοφ έκανε απίστευτη απόκρουση σε κόρνερ, κρατώντας το «μηδέν».

Κι ενώ ήταν οι φιλοξενούμενοι που έλεγχαν τον αγώνα, οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 42΄ με ένα έξοχο σουτ του Ούμπιδες από τα 20 μέτρα, που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κοσίτσκι.
Το γκολ επηρέασε τους Αρκάδες, που εμφανίστηκαν νευρικοί και αγχωμένοι στην επανάληψη, ειδικά μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Μάσα στο 48΄ (πλασέ ελάχιστα άουτ), με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να βρει χώρους για αντεπιθέσεις, όπως στο 62΄ με τον Τόνσο και στο 68΄ με τον Παπαδόπουλο τους οποίους πρόλαβε με έγκαιρη έξοδο ο Κοσίτσκι.

Στο 71΄ ο Λαζαρίδης έδιωξε στη γραμμή στην προσπάθεια του Στανισάβλιεβιτς, ενώ στο 76΄ ο Ιγκλέσιας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί το ματς τελείωσε για τον Αστέρα, με τον Γιαννούλη να αποσοβεί το 2-0 πάνω στη γραμμή στις καθυστερήσεις, στο σουτ του Ούμπιδες.

Facebook Comments