Τα εγκαίνια στο νέο κτήριο της Νέας Δημοκρατίας έγιναν με τον αγιασμό από τον Πατέρα Θεοδώρητο κατά κόσμον Πολυζογόπουλο ο οποίος ήταν δάσκαλος θεολογίας στο Κολέγιο Αθήνων, έχει υπάρξει καθηγητής όλων όπως του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, του Γραμματέα Παραγωγικών φορέων Βασίλη Ξυπολυτά, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του βουλευτή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αλλά και πολλών άλλων όπως των Νίκης Κεραμέως, Νίκου Δένδια, Χρήστου Δήμα.

Μετά την τελετή του αγιασμού μίλησε δημοσίως για το μαθητή του Κυριάκο Μητσοτάκη με τα θερμότερα λόγια τονίζοντας το ότι ήταν άριστος μαθητής και διακρινόταν όχι μόνο στο σχολείο αλλά και το Harvard από το οποίο αποφοίτησε με τιμητική διάκριση αλλά και το ανώτερο βραβείο που έλαβε για την πτυχιακή του εργασία. Ανέφερε ότι τον γνωρίζει από την ηλικία των 13 ετών και ότι είναι ένας άνθρωπος που δε λέει ψέματα.

Στο τέλος συναντήθηκε μέσα στα γραφεία του κόμματος με τους παλιούς του μαθητές, μια παρέα που κρατάει χρόνια και συνομίλησε μαζί τους σαν να μην πέρασε μία μέρα.

 

Facebook Comments