Σε μια δραματική έκκληση προχώρησε η εταιρία Samsung καθώς το σκάνδαλο με την ανάφλεξη του Galaxy Note 7, φαίνεται πως είναι πιο σοβαρό απ’ ό,τι αρχικά αναμενόταν. Η εταιρία όχι μόνο ανακάλεσε όλες τις συσκευές του νέου της “έξυπνου τηλεφώνου” αλλά ζήτησε και από τους καταναλωτές που το έχουν ήδη προμηθευτεί να μη το χρησιμοποιούν.

Συγκεκριμένα η Samsung Electronics Co Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι διερευνά τις αναφορές για την ανάφλεξη των κινητών της αναφερόμενης συσκευής προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα, ενώ έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου.

Η μετοχή αφέθηκε σε ελεύθερη πτώση (-7%) …

Σταματά η Samsung Electronics Co Ltd την παραγωγή των smartphones Galaxy Note 7, ύστερα από αναφορές για φωτιές και σε τηλέφωνα που απεστάλησαν για αντικατάσταση των θεωρούμενων προβληματικών συσκευών.

«Πρόσφατα επαναπροσαρμόσαμε τον όγκο παραγωγής ώστε να επιτραπεί εξαντλητική έρευνα και έλεγχος ποιότητας, αλλά καθιστώντας την ασφάλεια του καταναλωτή πρώτη προτεραιότητά μας, καταλήξαμε στην τελική απόφαση να σταματήσουμε την παραγωγή του Galaxy Note 7» αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η Samsung είναι πιθανό να σταματήσει οριστικά τις πωλήσεις της συσκευής, είπε στο Reuters πρόσωπο που έχει γνώση του θέματος.

Facebook Comments