Κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, ένας Άγγλος με το όνομα Alan Turing κατάφερε και έσπασε τον κωδικό κρυπτογράφησης των Γερμανών με αποτέλεσμα όλες οι επικοινωνίες της Γερμανικής διοίκησης με τα υποβρύχια που επιχειρούσαν στον Ατλαντικό και που είχαν καταστεί βραχνάς για τους Άγγλους να γίνουν γνωστές. Οι Άγγλοι πλέον θα μπορούσαν να γνωρίζουν τις θέσεις όλων των Γερμανικών υποβρυχίων και να τα καταβυθίσουν. Όμως εάν τα βύθιζαν όλα με τη μία οι Γερμανοί θα καταλάβαιναν τι συμβαίνει και θα λάμβαναν τα μέτρα τους. Οπότε τους άφηναν και βύθιζαν και μερικά δικά τους προκειμένου να μην καταλάβουν την έκταση της αποκρυπτογράφησης μέχρι το τέλος του πολέμου. Έτσι κράτησαν αυτό το πλεονέκτημα τους κρυφό μέχρι το τέλος του πολέμου και επειδή το χρησιμοποίησαν – το πλεονέκτημα – λογισμένα, το εκμεταλλεύτηκαν στον μέγιστο βαθμό προκαλώντας την μέγιστη δυνατή ζημιά στον εχθρό.

Αυτή την στιγμή κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στο Αιγαίο με την Τουρκία η οποία έχει ένα αντίστοιχο πλεονέκτημα απέναντι στην χώρα μας. Το διακύβευμα είναι τα νησιά του Αιγαίου και τα πλούσια κοιτάσματα που βρίσκονται στον βυθό του. Το πλεονέκτημα της Τουρκίας είναι 2μισι εκατομμύρια μετανάστες στα παράλια της έτοιμος να εισβάλει στη χώρα μας. Και όταν λέω να εισβάλει εννοώ να περάσει παράνομα τα σύνορα μας, να εγκατασταθεί στις ακριτικές περιοχές, να αλλοιώσει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας και κατόπιν όταν γίνει πλειοψηφία σε αυτές να εγείρει αξιώσεις εδαφικές. Γιατί αυτοί οι πληθυσμοί από τη στιγμή που θα γίνουν πλειοψηφία θα αποκτήσουν και δικαιώματα σε βάρος των τοπικών πληθυσμών.

Η Τουρκία θα μπορούσε βέβαια να τους στείλει όλους μαζί με τη μία να περάσουν τα σύνορα. Όμως εάν το έκανε τα σχέδια της θα γινόντουσαν φανερά, η χώρα μας θα λάμβανε τα απαραίτητα μέτρα και ο κόσμος θα έκαμπτε πολύ γρήγορα την αντίσταση των διαφόρων αλληλέγγυων αφού και οι ίδιοι θα έπεφταν θύματα όσων δήθεν περιθάλπουν. Αντί αυτού η Τουρκία κατάφερε και χρησιμοποίησε το πλεονέκτημα της λογισμένα καταφέρνοντας την μέγιστη δυνατή ζημιά στη χώρα μας. Στέλνοντας τους λίγους κάθε φορά έδωσε χρόνο στους γείτονες μας να προλάβουν να αντιδράσουν κλείνοντας τα σύνορα τους οπότε όσους στέλνει από τώρα και στο εξής θα εγκλωβίζονται στη χώρα μας. Διατήρησε το πλεονέκτημα της χωρίς να τους στείλει όλους μαζί εκβιάζοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητώντας να εκταμιεύσει χρήματα. Επίσης με τον ρυθμό που τους στέλνει κάμπτει και την αντίδραση των ντόπιων οι οποίοι σε συνδυασμό με την προπαγάνδα των “αλληλέγγυων” να φοβούνται να αρθρώσουν λέξη ενάντια στο όπλο της Τουρκίας.

Η Ελλάδα κινδυνεύει. Κινδυνεύουμε ως χώρα, ως οντότητα, ως έθνος. Οι παραδόσεις μας, ο πολιτισμός μας, η ιστορία μας, η θρησκεία μας κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Εάν δείξουμε την παραμικρή ανοχή στους εισβολείς, εάν λυγίσουμε και φοβηθούμε στις φωνές της προδοσίας της πολυπολιτισμικότητας και της ανεκτικότητας θα εξαφανιστούμε από το πρόσωπο της γης. Οι απόγονοι μας θα κληρονομήσουν έναν κόσμο πολύ χειρότερο από αυτόν στον οποίον ζούμε εμείς τώρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε πολιτικά ορθώς πλέον. Αυτά είναι γιά λαούς που δεν κινδυνεύουν. Για υπερδυνάμεις. Γιά ανθρώπους που ζουν σε χώρες οι οποίες δεν συνορεύουν με εχθρούς. Εμείς όμως είμαστε το σύνορο της Ευρώπης. Πρέπει να αντισταθούμε και να ορθώσουμε ανάστημα στους εχθρούς της χώρας και στα εγχώρια όργανα τους όποια και αν είναι αυτά. Ώστε οι απόγονοι μας να μην μας ζητήσουν ευθύνες για την Ελλάδα που θα τους αφήσουμε.

Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει το διεθνές δίκαιο και όχι τις επιταγές του Σύριζα που προκειμένου να προετοιμάσει την μελλοντική γενιά ψηφοφόρων του δεν διστάζει να μας φέρει σε Εθνική συμφορά και απώλεια εδαφών στο εγγύς μέλλον. Άσυλο δικαιούνται μόνον όσοι πρόσφυγες το ζητήσουν στη χώρα μας. Όλοι αυτοί ζήτησαν άσυλο στην Γερμανία προσβλέποντας στα παχυλά επιδόματα και στα χρήματα του γερμανού φορολογούμενου – θύματος της βλακείας της Ανγκελα Μέρκελ που καταστρέφει την δική της χώρα – και όχι εδώ. Παρανόμως λοιπόν βρίσκονται εδώ, παρανόμως ο Σύριζα έβαλε τα παιδιά τους στα σχολεία μας καθώς δεν έχουν κανένα από τα δικαιώματα των προσφύγων, και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο η χώρα μας έχει δικαίωμα με τη βία να τους επαναπατρίσει. Εφόσον αιτηθούν ασύλου και εξεταστεί η αίτηση τους και γίνει δεκτή από τις Ελληνικές αρχές τότε και μόνο τότε έχουν τα δικαιώματα των προσφύγων και σε καμία άλλη περίπτωση.

Όλα αυτά απαιτούν να υπάρξει μία κυβέρνηση εθνική που να τους ταράξει στη νομιμότητα και να διασφαλίσει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων και την αξιοπρέπεια τους που αυτή την στιγμή βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα.

Facebook Comments