Όπως και με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι και με τη Βέροια, ο Ατρόμητος έβαλε ένα γκολ και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην 7η αγωνιστική της Super League.

Για τρίτο συνεχόμενο ματς η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη διατήρησε ανέπαφη την εστία της (την περασμένη αγωνιστική 0-0 με τη Ξάνθη εκτός) και παρά το γεγονός ότι δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο καταφέρνει να μαζεύει βαθμούς και να ανεβαίνει στη βαθμολογία μετά το κακό ξεκίνημα που έκανε.

Η αναμέτρηση με τη Βέροια στο Περιστέρι κρίθηκε από το πρώτο γκολ του Αργεντινού, Τόνσο, στο 26΄. Οι γηπεδούχοι μέχρι το λεπτό εκείνο δεν είχαν απειλήσει ούτε μία φορά την εστία του Λόπεθ, ωστόσο, κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και να πανηγυρίσουν άλλη μία σημαντική νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει με το «καλημέρα» στο β΄ ημίχρονο, όταν στο 47΄ ο Μεληκιώτης βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή στην επανάληψη, αλλά ήταν αναποτελεσματικοί.

Δεύτερη νίκη για τον Κορακάκη με το ελάχιστο δυνατό σκορ (1-0) και τον Ατρόμητο να έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στους πρώτους πέντε αγώνες του στη Super League. Κι όμως, αποδείχθηκαν αρκετά για να τον φέρούν στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης με 7 βαθμούς! 

Facebook Comments