Mετά την «γκέλα» απέναντι στον Ηρακλή, η ΑΕΚ πήγε στην Λάρισα με την υποχρέωση να… σταθεί στο ύψος της. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα και χάρη σε αυτά τα γκολ η Ένωση κατάφερε να κάνει μια σημαντική… απόδραση από τον Κάμπο.

Οι “Κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο ματς, πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όμως επέτρεψαν στη Λάρισα να μπει πολύ γρήγορα ξανά στο παιχνίδι (με τέρμα του Ναζλίδη). Με την έναρξη του δεύτερου μέρους δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν για να τελειώσουν το ματς και τελικά έζησαν για ένα θρίλερ στα τελευταία λεπτά, μετά την αποβολή του Γκάλο στο 73, καταφέρνοντας ωστόσο να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης και να πιάσουν τον Παναθηναϊκό στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Άγγελος Ανασταδιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (63 Ουρτάδο), Φατιόν (56 Ντέλεσιτς), Γκόλιας, Ντοντό, Αβραάμ, Ναζλίδης.

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος (52 Αλμέιδα), Πλατέλλας (68 Λαμπρόπουλος), Αραβίδης (87 Μπακάκης).

 

Facebook Comments