Έφτασε η ώρα για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας Αυτοκίνηση Fisikon 2016 που φιλοξενείται από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, εκεί που βρισκόταν το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Η έκθεση «Αυτοκίνηση» ξεκίνησε την πορεία της το 1983, με τον τίτλο «Σαλόνι Αυτοκινήτου» και μετονομάστηκε το 1996 σε «Αυτοκίνηση». Φέτος, η έκθεση «Αυτοκίνηση 2016» δίνει το ραντεβού της με το κοινό, σε ένα κλάδο καταπονημένο στη χώρα μας, αλλά που παγκοσμίως αναπτύσσεται ασταμάτητα. Δίνεται με αυτό τον τρόπο στον κόσμο η δυνατότητα να ενημερωθεί και να πληροφορηθεί, να δει και να οδηγήσει, πληθώρα νέων μοντέλων.

Και δεν είναι λίγα τα νέα μοντέλα που οι περισσότεροι θα δουν στη χώρα μας για πρώτη φορά, ενώ συνολικά θα συμμετέχουν οι Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Renault, Seat, Skoda, SsangYong, Subaru, Volvo, Volkswagen, Porshce, Smart, ενώ θα δώσουν το παρόν και πολλές εταιρείες με ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €6 και €3 για το μειωμένο που δικαιούνται οι ΑμεΑ, οι πολύτεκνοι, οι άνεργοι, οι φοιτητές και τα παιδιά 12-18 ετών, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών έχουν δωρεάν είσοδο.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας είναι από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη 15.00 με 21.00, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 21.00, ενώ την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου επίσης από τις 10.00 έως τις 21.00. 

Facebook Comments