Οδηγώντας την προεκλογική του εκστρατεία και πάλι σε αμφιλεγόμενα μονοπάτια ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Σάββατο ότι θα μηνύσει κάθε γυναίκα που τον έχει κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση ή για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ τις χαρακτήρισε και «ψεύτρες».

«Θα μηνύσω όλες αυτές οι ψεύτρες μόλις τελειώσουν οι εκλογές», δήλωσε ο Τραμπ στη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Γκέτισμπουγκ της Πενσιλβάνια. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το περιμένω πώς και πώς».

Οι δηλώσεις αυτές του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων έρχονται αφού ακόμη μία γυναίκα, μια πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων, τον κατηγόρησε ότι της πρότεινε να έχουν σεξουαλικές σχέσεις επ’ αμοιβή.

Η Τζέσικα Ντρέικ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου χθες Σάββατο στο Λος Άντζελες μαζί με τη δικηγόρο της Γκλόρια Όλρεντ, η οποία είναι γνωστή για τη μάχη της κατά των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών.

Η Ντρέικ εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006. Σύμφωνα με την ίδια, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του μαζί με δύο άλλες γυναίκες. Εκεί ο Τραμπ τις αγκάλιασε «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».

Αφού έφυγε από το δωμάτιο η Ντρέικ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος της ζήτησε να τον ξανασυναντήσει. «Τι θέλεις; Πόσα;», φέρεται να την ρώτησε.

«Αυτή η ιστορία είναι γελοία και εντελώς αναληθής», απάντησε η ομάδα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. «Δεν πρόκειται παρά για μια ακόμη προσπάθεια του στρατοπέδου της Κλίντον να συκοφαντήσει έναν υποψήφιο ο οποίος σήμερα φαίνεται να έρχεται πρώτος σε τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Ο ίδιος ο Τραμπ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και έχει τονίσει ότι κάποιες από τις γυναίκες που τον κατηγορούν δεν είναι αρκετά εμφανίσιμες ώστε να θέλει να τις προσεγγίσει.

Σχεδόν δώδεκα γυναίκες μέχρι στιγμής έχουν κατηγορήσει δημοσίως τον Τραμπ ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά ή ότι τους έχει κάνει ανήθικες προτάσεις.

Facebook Comments