Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός που πέτυχε τη νίκη κερδίζοντας με 2-1 τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι Βοιωτοί πήραν κεφάλι στο σκορ με τους Γιακουμάκη (42΄) και Σίλβα (47΄) ενώ με πέναλτι του Μαρκόφσκι (73΄) μείωσε σε 2-1 και μπήκε στο ματς στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός.

 

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Λεβαδειακό όταν στο 9′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ σε γέμισμα του Μιλιάζες από τα αριστερά, σουτ με τη μια από τον Μάντζιο από πολύ καλή θέση, αλλά έβαλε την προβολή ο Ροντρίγκες και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Ίδιοι πρωταγωνιστές και στο 29′ για τους Βοιωτούς όταν ο Μιλιάζες γέμισε από στημένη φάση, πέρασε από τον Τόνι Σίλβα που αδράνησε όπως και η αντίπαλη άμυνα και έφθασε στον Μάντζιο που έκανε την προβολή και ο Κυριακίδης μπλόκαρε με τη δεύτερη.

Το σκορ άνοιξαν στο 42΄ οι γηπεδούχοι όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Ροντρίγκες δεν έδιωξε καλά, ο Γιακουμάκης έπιασε σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη που έκανε κίνηση για να πέσει στη δεξιά του πλευρά και δεν μπορούσε να κάνει κάτι (1-0).

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τους πράσινους αφού στο 47΄ έκαναν το 2-0. Ο Μάντζιος μπούκαρε από τα αριστερά, και το συρτό σουτ που έκανε βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη και ύστερα από κόντρα στρώθηκε στον Τόνι Σίλβα που από κοντά νίκησε τον εξουδετερωμένο γκολκίπερ.

Ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του αφού περνούσε ο χρόνος και έφτασε στη μείωση του σκορ στο 73΄ όταν ο Μαρκόφσκι προσπάθησε να βγει απέναντι από τον Ναμάσκο και ο Τζάκσον του έβαλε σώμα και ο διαιτητής θεώρησε ότι ήταν αντικανονικό το μαρκάρισμα, δείχνοντας παράλληλα και κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκόφσκι και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ναμάσκο, που έπεσε στην ίδια μεριά, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 2-1.

Μάλιστα οι Αγρινιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 84′  όταν σε κεφαλιά του Κούσα ύστερα από στημένη φάση η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ναμάσκο.

Διαιτητής: Γεώργιος Γιαννουλάκης.

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς) Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες(93΄ Τριποτσέρης), Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Σίλβα, Μπελγκαζουανί(7΄ Ζεζίνιο-89΄ Καλτσάς), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Ρότσα(56΄ Κουτρομάνος), Ουάρντα(68΄ Μαρκόφσκι), Τομανέ, Λεντέσμα(68΄ Οσμάν Φερεϊρα).

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Facebook Comments