«Αυτοκτόνησε» στη Βέροια ο Παναθηναϊκός, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ομάδα στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα ματς που οι «πράσινοι» έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο για 60 λεπτά κι έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να το «καθαρίσουν» από πολύ νωρίς, ήρθε στο 87΄ ο Μπαλάφας με το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να στείλει τους γηπεδούχους… στον έβδομο ουρανό και να πανηγυρίσουν στο τέλος έναν υπερπολύτιμο βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός για 2η συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη (προηγήθηκε η εντός έδρας ήττα από τη Ξάνθη), ωστόσο και ο βαθμός που πήρε στη Βέροια ισοδυναμεί με ήττα, δεδομένης της εικόνας του αγώνα για μία ώρα. Η ομάδα του Στραματσόνι μπορεί να βρήκε απέναντί της τον Λόπεθ που έπιανε… τα άπιαστα, αλλά από την άλλη αυτό δεν αναιρεί την αναποτελεσματικότητα των παικτών της στην τελική προσπάθεια.

Η αιτία που οι «πράσινοι» δεν «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος ήταν ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Τζόναθαν Λόπεθ. Ο Ισπανός έκανε το «ματς της ζωής του» στο διάστημα αυτό, όπου ναι μεν νικήθηκε μία φορά από τον Μπεργκ στο 13΄, αλλά σε άλλες πέντε περιπτώσεις που οι «πράσινοι» ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι μη επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν.

Τελικά κι ενώ οι γηπεδούχοι δεν είχαν απειλήσει άλλη φορά στο δεύτερο μέρος, στο 87΄ βρήκαν την ευκαιρία με το δυνατό σουτ του Μπαλάφα να ισοφαρίσουν και να πάρουν έναν ανέλπιστο, έστι όπως εξελισσόταν το ματς, βαθμό.

Facebook Comments