Με εικόνες, γεύσεις και αρώματα από τη συμπρωτεύουσα θα γεμίσουν όλα τα αεροσκάφη της Aegean το μήνα Νοέμβριο, στο πλαίσιο της ενέργειας «Όλη η Ελλάδα κοντά».

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, όπως και στα αφιερώματα των προηγούμενων μηνών, η εταιρεία συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς και φορείς της πόλης, ώστε να αναδείξει, με μια σειρά ενεργειών μέσα από τα κανάλια της, τις ομορφιές, τα χαρακτηριστικά και την ιδιαίτερη γαστρονομία της «Νύμφης του Βορρά».

Όλοι οι επιβάτες, σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, θα απολαμβάνουν την χαρακτηριστική γαστρονομία της Θεσσαλονίκης, όπως ρολάκια τσουρεκιού σοκολάτας, πολίτικο κακουλέ- πορτοκάλι και τουλουμπάκια.

Παράλληλα, η Aegean θα προβάλλει όλο το μήνα στις οθόνες όλων των αεροσκαφών της, αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της, το προωθητικό video του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, η εταιρεία για ακόμα μία χρονιά στηρίζει το 57o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, του κορυφαίου κινηματογραφικού θεσμού της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, επενδύοντας με ουσιαστικό τρόπο στην πόλη, στους θεσμούς της και στους ανθρώπους της. Από τις 3 έως και τις 13 Νοεμβρίου, η Aegean «πετάει» για Θεσσαλονίκη, με δράσεις και εκπλήξεις, για όσους αγαπούν και τιμούν τον κινηματογράφο.

 

Facebook Comments