Ρεκόρ, με 77.000 επισκέπτες, σημείωσε η προσέλευση στην Έκθεση Αυτοκινήτου “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016” παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες αναγκάζεται να λειτουργεί η αγορά του αυτοκινήτου στην, ούτως ή άλλως δοκιμαζόμενη, χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων αντιπροσώπων αναφέρθηκαν στο θερμό ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα νέα αυτοκίνητα και επεσήμαναν, τον υψηλό αριθμό παραγγελιών που πήραν από τους επισκέπτες κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Αναμφισβήτητα, η έκθεση αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τους επισκέπτες να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους των εταιρειών και να ενημερωθούν πλήρως για τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία που αφορά τον τρόπο υπολογισμού των τελικών τιμών πώλησης.

Το marketnews.gr ήταν βεβαίως εκεί, και διαπίστωσε ότι παρόλο που υπήρχαν σημαντικές απουσίες, όσοι συμμετείχαν στην έκθεση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ η διοργάνωση φάνηκε προετοιμασμένη, αποδίδοντας εξαιρετικά στον προγραμματισμό και τη διοργάνωση.

Η “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016” έριξε την αυλαία της το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το 2017.

 

Φωτογραφίες: Μάνος Option-D Φεργάδης

Facebook Comments