Η Ιρίνα πέθανε προχθές. Είχε βρει υιοθεσία μέσω της αγγελίας της στο Marketnews.gr​ και αναμέναμε τη μεταφορά της προκειμένου να το ανακοινώσουμε. Ενώ επιτέλους έδειχνε ότι η ζωή θα της χαμογελάσει τελικά τελείωσε πρόωρα. Τουλάχιστον τους δύο τελευταίους μήνες της ζωής της έζησε αξιοπρεπώς. 
Η κτηνίατρός της Νεφέλη Σωτηρία Σίνου​ είπε: “Η Ιρίνα έκανε ένα αιφνίδιο αιμολυτικό σοκ το οποίο της προκάλεσε και νευρολογικά  τα οποία εκδηλώθηκαν με status epilepticus. Δεν ήταν μια μεμονωμένη κρίση επιληψίας, ήταν ένα συνεχόμενο δράμα, η μία κρίση πίσω από την άλλη χωρίς να σταματάνε. Η Ιρίνα από 38 αιματοκρίτη το Σάββατο, είχε χτες Δευτέρα 22. Μέσα σε 2 ώρες έκανε ίκτερο και αιμοπτύσεις. Αργά το βράδυ μπήκε σε κώμα και δυστυχώς κατέληξε… Όλα αυτά είναι η εικόνα που είχε όταν ήρθε πρώτη φόρα στο νοσοκομείο και οφείλονται στην ερλιχίωση. Δυστυχώς, υποτροπίασε έκανε αιφνίδια συμπτώματα τα οποία ήταν αδύνατο να ελέγχουν. Δυστυχώς, δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ιδιαίτερα σε ένα ζώο το οποίο ήταν σε άψογη κατάσταση. Αυτά είναι τα πιο άσχημα που μπορούν να συμβούν σε ένα ζώο με πολλαπλά προβλήματα και στατιστικά είναι κάτι ιδιαίτερα σπάνιο που όμως συμβαίνει.” 
 

Την ονόμασαν Ιρίνα. Βρέθηκε στο βουνό της Χασιάς σε άθλια κατάσταση. Ήταν άρρωστη, υποσιτισμένη και εγκαταλελειμένη για να πεθάνει. Το μόνο που γνώρισε ήταν κλωτσιές και φωνές. Κι όμως εκείνη λατρεύει τον άνθρωπο!

Πλέον είναι υγιέστατη. Δύο πράγματα χρειάζεται για να ζήσει: Ένα κουτί Zylapour μηνιαίως που στοιχίζει 3,5 ευρώ από το φαρμακείο και έναν άνθρωπο για να μη βρεθεί ξανά στο δρόμο.

Παραμένει εδώ και δύο μήνες σε κτηνιατρική κλινική, έχει ολοκληρώσει την θεραπεία της και αν δεν υιοθετηθεί θα επανενταχθεί, θα βγει ξανά στο δρόμο.

Είναι εξαιρετικά ανθρωποκεντρική, νεαρή σε ηλικία, ιδανική για φύλακας, τα πάει καλά με παιδιά, προτιμούνται σπίτια χωρίς άλλα κατοικίδια. Δώστε της μία ευκαιρία και εκείνη θα σας δώσει όλη της την ζωή!

Τηλέφωνο επικοινωνίας ‭‭6944076955‬‬

Facebook Comments