Το Ασημένιο  Βραβείο στην κατηγορία «Πρόγραμμα Επικοινωνίας / Καμπάνια Δέσμευσης Καταναλωτών ή άλλων Ενδιαφερομένων Μερών»  απέσπασε στα Hellenic Responsible Business Awards 2016 η Roche Hellas για την ενημερωτική καμπάνια «for HER», η οποία αφορά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του γυναικολογικού καρκίνου, όπως είναι εκείνος του τραχήλου της μήτρας και των ωοθηκών.

Η καμπάνια «forHer» της Roche Hellas εστιάζει σε δράσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεί την πρώτη ολιστική καμπάνια ενημέρωσης κοινού στην Ελλάδα. Οι δράσεις υλοποιούνται σε συνεργασία με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης του καρκίνου. Με μηνύματα και δράσεις που απευθύνονται σε όλους – γιατί όλοι έχουμε μία πολύτιμη γυναίκα στη ζωή μας – η καμπάνια «for HER» έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για τον καρκίνο της γυναίκας και να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης και διαχείρισης της νόσου.

«Η Roche, με την καμπάνια «for HER» θέλει να κάνει σε όλους γνωστό ότι η συγκεκριμένη νόσος μέσα από την ενημέρωση και την έγκαιρη διάγνωση μπορεί να αντιμετωπιστεί» τόνισε ηΔιευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων της Roche Hellas, Ξένια Καπόρη.

H εκστρατεία «for HER»

Η καμπάνια «for HER» αποτελεί την πρώτη ολιστική καμπάνια ενημέρωσης κοινού στην Ελλάδα για τον καρκίνο του μαστού και τον γυναικολογικό καρκίνο, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιούνται μία σειρά δράσεων όπως ενημερωτικές ομιλίες ιατρών στο κοινό, δωρεάν εξετάσεις, δράσεις πολιτικής υγείας, εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης σε ημερομηνίες-σταθμούς για τη γυναίκα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας.

Aποτελεί μια πρωτοβουλία της Roche σε συνεργασία με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης του καρκίνου. Αρωγοί της καμπάνιας για το 2016 είναι η Εταιρεία Ογκολόγων-Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Αντιμετώπισης του Ιού των Θηλωμάτων (HPV), ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»,  ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Facebook Comments