Μία καινούργια πρωτοβουλία, η οποία φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, ξεκινά με πρωτοβουλία του ΣΦΕΕ, σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο βήμα διαλόγου για θέματα που αφορούν τόσο την τιμολόγηση και την ανταγωνιστική δραστηριότητα, όσο και την προστασία δεδομένων, τις κλινικές μελέτες και τις νέες τάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, αναγνωρίζοντας τον θεσμικό του ρόλο διοργανώνει στις 8 Δεκεμβρίου 2016, το 1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου. Το συνέδριο – που  θα διεξαχθεί στο MAROUSI PLAZA, (Φραγκοκκλησιάς 3α και Γρανικού, Μαρούσι)- απευθύνεται σε νομικούς του κλάδου, ενώ θα εστιάζει σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου, όπως είναι τα όρια της διαφάνειας και της ηθικής ενόψει της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την διατλαντική ροή δεδομένων, την αστική ευθύνη των εταιρειών από τις κλινικές μελέτες μέχρι την φαρμακοεπαγρύπνηση. Επισης, θα καλύψει τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα των βιοομοειδών, των ψευδεπίγραφων φαρμάκων, του medicrime και την διεθνή πρακτική της διαδικασίας διαπραγμάτευσης.

Ο ΣΦΕΕ, σημειώνεται, εκπροσωπεί έναν από τους πιο καινοτόμους, παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της εθνικής οικονομίας, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 95% της αγοράς φαρμάκου που δραστηριοποιείται στη χώρα μας. Από την ίδρυσή του το 1982 εργάζεται για την προώθηση θέσεων που προάγουν το κοινό συμφέρον των ασθενών, των φαρμακευτικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές. Είναι κεντρικός ο ρόλος των φαρμακευτικών επιχειρήσεων σε ότι αφορά την κατάκτηση ενός υψηλού επιπέδου δημόσιας υγείας και τη διαμόρφωση συνθηκών κοινωνικής και οικονομικής προόδου.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου- για τη συμμετοχή στο οποίο συστήνεται η έγκαιρη συμμετοχή, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων- επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.sfee.gr/1o-sinedrio-farmakeftikou-dikeou/

Facebook Comments