Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιεί για άλλη μια χρονιά το καθιερωμένο του Χριστουγεννιάτικο Bazaar σήμερα και αύριο στο Theoxenia Palace Hotel στην Κηφισιά.

Το Bazaar διατίθενται πολλά γούρια, βιβλία, στεφάνια, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρούχα και φυσικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Η ποικιλία των προϊόντων είναι μεγάλη και σε πολύ προσιτές τιμές. Όσοι κάνετε τις αγορές σας από τα περίπτερα του Bazaar συμβάλλετε στο έργο του Συλλόγου καθώς όσοι συμμετέχουν προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στο Σύλλογο.

Εμείς βρεθήκαμε εκεί από νωρίς το πρωί, κάνοντας μικρές αγορές για να στηρίξουμε αυτό το έργο που δίνει την «ΕΛΠΙΔΑ» σε πολλά παιδιά να βγουν νικητές στην δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν φέτος με δικά τους περίπτερα είναι: ΑΒΑΞ, ADORABLE ADORNMENTS, ANAPNOE, ANATOL, ASHK, ΒΕΑD ΙΤ,CASA, CHIP & CHIP, COTTON PRINCE, DIAMOND  CLUB,FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS,KESSARIS, LA FENETRE, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS,LOOK @ ME, MARISCHA, ALEMOR, NAKAS PAPER, OLIVE, SADRINE & JO, SERKOS, SUGARFREE, SUPER CAKES, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS,VST, ΧΙΩΝ ΙΚΕ, WINGS και ZERTEO.

Επίσης υπάρχουν και τα περίπτερα του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του ELPIDA  YOUTH, του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Θα βρείτε μπάλες, στολίδια, ευχετήριες κάρτες και ιδιαίτερες χειροποίητες κατασκευές που έχουν φτιάξει τα ίδια τα παιδιά που φιλοξενούνται στον «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ» μαζί με τους γονείς τους και τους εθελοντές. Φυσικά εδώ βρίσκεται και το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2017 μια δημιουργία από τα κοσμηματοπωλεία 

Το έργο του Συλλόγου είναι πολύ μεγάλο και μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι με τον τρόπο μας για να γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Να βάλλουμε ένα λιθαράκι στην «ΕΛΠΙΔΑ» των μικρών παιδιών στηρίζοντάς τα μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μπορείτε να γίνετε εθελοντής προσφέροντας προσωπική εργασία ή να γίνετε εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Theoxenia  Palace  Hotel, Κολοκοτρώνη 34, Κεφαλάρι, Κηφισιά

Ώρες λειτουργίας: 11.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ.

 

Facebook Comments