Εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τη διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία για την αντιμετώπιση του καταρράκτη ξεκινά με πρωτοβουλία της Alcon, παγκόσμιου ηγέτη στη φροντίδα των ματιών. 

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη καμπάνια ενημέρωσης – βασικό μήνυμα της οποίας είναι το  “Ξανακερδίστε όραση παρόμοια με αυτή που είχατε σαν παιδιά”- και στο πλαίσιο της οποίας θα υπάρξει σειρά καταχωρήσεων σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, ραδιοφωνικό σποτ σε ενημερωτικούς σταθμούς και λοιπό ενημερωτικό υλικό, στοχεύοντας στην ενημέρωση των ασθενών σχετικά με τις επιλογές που διαθέτει η εταιρεία για την αντιμετώπιση του καταρράκτη τους. Παράλληλα, οι ασθενείς ενθαρρύνονται να αναζητήσουν τη συμβουλή του οφθαλμιάτρού τους για να βρουν την ιδανική εξατομικευμένη λύση.

“Με την πρόσφατη εκστρατεία μας, θέλουμε να επικοινωνήσουμε τη νέα εποχή στην επέμβαση καταρράκτη. Οι καινοτομίες της Alcon προσφέρουν τη δυνατότητα στους ασθενείς να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα τον καταρράκτη τους αλλά και βασικές διαθλαστικές ανωμαλίες της όρασης, ώστε να μην χρειάζονται πλέον γυαλιά, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για εμάς, η πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμα προϊόντα αποτελεί την προτεραιότητά μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, επικεντρωμένοι πάντα στο όραμά μας να είμαστε ο αξιόπιστος ηγέτης στη φροντίδα των ματιών” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Alcon Ελλάδος & Βουλγαρίας, Δρ. Khalid El-Gendy. 

Η Alcon άλλωστε έχει αναπτύξει κορυφαία χειρουργικά μηχανήματα και εμφυτεύσιμους ενδοφθάλμιους φακούς για την πλήρη υποστήριξη των χειρουργών ώστε να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην όραση των ασθενών. Η χειρουργική επέμβαση με χρήση της επαναστατικής τεχνολογίας της Alcon μπορεί να αντιμετωπίσει τον καταρράκτη και ταυτόχρονα βασικές διαθλαστικές ανωμαλίες της όρασης, όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία και η πρεσβυωπία.

Στην Ελλάδα, σημειώνεται, δεκάδες χιλιάδες άτομα πάσχουν σήμερα από καταρράκτη και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο, εάν δεν προβούν σε έγκαιρη θεραπεία, όχι μόνο να επηρεαστεί αρνητικά η ποιότητα ζωής τους, αλλά και να χάσουν ενδεχομένως την όρασή τους.

Facebook Comments