Μετά από τη συμφωνία του ΟΠΕΚ την περασμένη εβδομάδα, το CAD δείχνει έτοιμο να επιστρέψει στο προσκήνιο, σύμφωνα με τα μοντέλα της BofA Merrill. Σύμφωνα με τις ενδείξεις που λαμβάνει η BofA Merrill το CAD/CHF αναμένεται να ενισχυθεί.

 07 12 16 bofa
Από την άλλη, η BofA Merrill παραμένει short για το EURGBP, ιδιαίτερα μετά από το αποτέλεσμα του ιταλικού δημοψηφίσματος. Η πρόσφατη πτώση της ισοτιμίας δείχνει ότι η αδυναμία δεν έχει ολοκληρωθεί και θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα. Σύμφωνα με τη BofA Merrill, η ισοτιμία έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής συνεδρίασης.

USB: Οι στόχοι για βασικές ισοτιμίες

EUR/USD: Πιθανή μια κίνηση μέχρι και τα 1,0850

Παρά τη διορθωτική κίνηση από τα υψηλά του 1,0785, η τάση για την ισοτιμία παραμένει ανοδική βραχυπρόθεσμα. Το ράλι που ακολούθησε το ιταλικό δημοψήφισμα, έχει ακόμα περιθώρια για υψηλότερα επίπεδα, με το βασικό στόχο να είναι στα 1,0850.

GBP/USD: Κλείσιμο μιας θέσης στα 1,2770 – περιορισμένης δυναμικής η άνοδος

Η UOB έκλεισε ένα τμήμα της θέσης της καθώς τα 1,2770 αποτελούν μια σημαντική αντίσταση. Οι πιθανότητες για μια ανοδική κίνηση δεν είναι ισχυρές.

USD/JPY: Πιθανή μια ισχυρή διόρθωση αλλά όχι χαμηλότερα από τα 111,50

Το ράλι που ακολούθησε το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, δείχνει να χάνει τη δυναμική του. Ο ημερήσιος MACD είναι έτοιμος να κινηθεί σε αρνητικη περιοχή και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναμένουμε μια διορθωτική κίνηση.

Facebook Comments